Dozen voor voorwerpen

Om wat voor voorwerp het ook gaat, wij hebben de perfecte verpakking om het niet alleen te bewaren en mooi aan te kleden, maar ook om het te verzenden. Ontdek ons uitgebreide assortiment doosjes (ophangbaar, met venster, verstevigd), ovale doosjes, hulsdoosjes, geschenkdoosjes, de talloze modellen flexibele verpakkingen en het ruime aanbod verzenddozen.

De meeste van onze producten zijn FSC®-gecertificeerd: ontdek ze!
De FSC ™ -certificering garandeert dat deze producten worden gedrukt op materiaal uit bossen waar strikte sociale, economische en milieunormen in acht worden genomen.
Eindeloze keuzemogelijkheden
U hoeft alleen maar te kiezen: wij bieden talloze mogelijkheden om uw voorwerpen op te bergen, te beschermen en te verfraaien. Ontdek het meest geschikte model, vind het perfecte formaat en kies uit de vele verkrijgbare materialen.
Maak van uw verpakking de beste ambassadeur van uw merk
De dozen voor uw producten zijn veel meer dan een simpele verpakking, ze zijn uw belangrijkste reclamemateriaal. Laat elke doos spreken, beschrijf uw product en bedruk de binnenkant om de inhoud en details over te brengen. Geef uw product een stem en trek de aandacht van uw klanten.
Kiezen voor onze verpakkingen is kiezen voor een duurzame aanpak
Het karton van onze dozen is FSC®-gecertificeerd: dit betekent dat we papier gebruiken dat afkomstig is uit bossen waar strikte sociale, economische en milieunormen in acht worden genomen. Bovendien kunnen papier en karton volledig worden gerecycled en kunt u lage hoeveelheden bestellen, waardoor onnodige verspilling wordt voorkomen. En dankzij de flat bags kunt u ruimte besparen en transportkosten optimaliseren.