Veredelde visitekaartjes

U kunt uzelf nu stijlvol introduceren met onze veredelde visitekaartjes: goud- of zilverkleurige laminering en 3D-lak staan garant voor een uniek resultaat.

Met luxe visitekaartjes maak je een onvergetelijke indruk

Wil je wat anders dan de afgezaagde standaardvisitekaartjes? Ben je op zoek naar een bijzonder visitekaartje om jezelf op stijlvolle wijze te introduceren? Kies dan onze luxe visitekaartjes! Dankzij hun originele en elegante karakter laat je een uitstekende indruk achter. Je klanten zullen je mooie kaartje zeker bewaren. Veredelde, luxe visitekaartjes kunnen een belangrijke boodschap overbrengen: de aandacht voor details in je kaartje is tevens terug te zien in je werk.

Bij Pixartprinting kun je je luxe visitekaartjes eenvoudig en snel laten drukken. Je hoeft alleen de gewenste personalisatie-opties te kiezen en je afdrukbestand met je ontwerp te uploaden. Met een paar klikken creëer je een uniek product waarmee je stijlvol voor de dag kunt komen.

Luxe visitekaartjes: diverse opties

Onze veredelde visitekaartjes zijn verkrijgbaar in het formaat 8,5 x 5,5 cm. Je kunt de volgende opties kiezen:

  1. Standaard of afgeronde hoeken
  2. Afdrukstand: horizontaal of verticaal
  3. Type papier: standaard, premium of gelamineerd;
  4. Afdrukaanwijzingen: alleen de voorkant of verschillende voor- en achterkant.

Voorts hebben we veel verschillende papiersoorten, zoals parelmoerpapier, extra dik papier of mat of glanzend gelamineerd.

Welke details kun je op je luxe visitekaartjes veredelen?

Met een veredeling kun je bepaalde details van je ontwerp accentueren. Denk bijvoorbeeld aan je logo of je naam. Voeg een goud- of zilverkleurige laminering of een laagje 3D-lak toe. Met goud- of zilverkleurige laminering wordt een digitaal lamineringsproces bedoeld waarbij er een folie door verhitting wordt vastgelijmd op de gedeeltes van het ontwerp die je wilt benadrukken. 3D-lak is een transparante lak die een verdikking op je visitekaartje creëert en die wordt aangebracht door middel van een digitaal proces op specifieke delen van het visitekaartje. Deze lak kun je voelen met je vingers en zorgt letterlijk voor een speciale touch. Zo kun je visitekaartjes met reliëf maken en een onvergetelijke indruk achterlaten.

Bij Pixartprinting ben je verzekerd van een goede prijs-kwaliteitverhouding. Wij zijn toonaangevend op het gebied van online printdiensten en streven voortdurend naar innovatie met geavanceerde druktechnieken en duurzame materialen.