Schriften met singersteek

Die Hefte mit Fadenbindung eignen sich für Ihr Unternehmen als elegantes Werbegeschenk, das Sie an Ihre Kunden oder auf gehobenen Veranstaltungen verteilen können. Wählen Sie das Format und gestalten Sie den Einband individuell mit Ihrem Logo oder Ihrer Botschaft. Die farbige Fadenbindung und die individuelle Blindprägung verleihen den Heften eine besondere Wirkung.

Bedrukking van Notitieboeken genaaid met singersteek

De gepersonaliseerde Notitieboeken met singersteek zijn ideaal om jouw klanten of partners te verrassen met een visueel indrukwekkend relatiegeschenk. Ze zijn mooi, verfijnd en aanpasbaar met jouw originele grafische ontwerpen. De Schriften met singersteek zijn verkrijgbaar in formaten A6 (10,5x14,8 cm) en A5 (14,8x21 cm).

Ze kunnen gebruikt worden als agenda, maar zijn ook populair bij tekenliefhebbers of mensen die graag hun gedachten op papier zetten. Het zijn altijd zeer gewaardeerde gadgets om uit te delen tijdens beurzen en vak-evenementen. Het zijn immers kwaliteitsproducten, gemaakt met hoogwaardige materialen en met veel aandacht voor details.

Notitieboeken genaaid in A5 of A6 formaat

Als eerste kun je kiezen uit zes verschillende kleuren voor het bindgaren: Geel, Groen, Rood, Zwart, Blauw en Parelmoergrijs. Een detail dat jouw notitieboek een originele en unieke uitstraling geeft.

De drukmethode laat je daarnaast toe om je creativiteit volledig te benutten.

  1. Digitale druk in vierkleurendruk: in dit geval kun je jouw omslag van Usomano ivoorpapier volledig personaliseren met een specifieke afbeelding.
  2. Droogreliefdruk: dit is een methode met deboss-druk (ingedeukt effect ten opzichte van het materiaaloppervlak). Je kunt ervoor kiezen om dit op drie verschillende delen van jouw gepersonaliseerde omslagen toe te passen: op een gebied van 8x8 cm aan de onderkant, op een gebied van 8x8 cm aan de bovenkant of over het gehele oppervlak. Je kunt ook kiezen uit drie verschillende soorten papier: Sirio steen, Sirio zand en Sirio vermiljoen.

Notitieboeken op maat met singersteek

De pagina's van de aanpasbare Notitieboeken worden samengevoegd met de omslag door middel van een genaaide singersteek. Het is een ambachtelijke bindtechniek die het eindresultaat elegant en verfijnd maakt. Jouw klanten en partners zullen zeker de aandacht voor detail en de schoonheid van dit gadget waarderen.

Via droogreliefdruk kun je bovendien de omslag verder verfraaien met jouw logo in reliëf, een tekst of een afbeelding.

Notitieboeken genaaid met een klik bereikbaar!

Het bestellen van jouw gepersonaliseerde Notitieboeken met singersteek op onze website is eenvoudig. Je kunt dit doen via deze pagina:

  1. Download de Sjabloon met de Instructies en volg de aanwijzingen om het bestand met jouw grafisch ontwerp correct in te stellen.
  2. Geef ons de personaliseringsopties door die jij wenst, de leveringsdatum en de hoeveelheid. Je kunt de gratis offerte in real-time bekijken, direct op de productpagina. Deze wordt automatisch berekend op basis van jouw keuzes.
  3. Dien jouw bestelling in en upload jouw drukbestand om de aankoop te voltooien.

Na afronding van de aankoop ontvang je jouw nieuwe gepersonaliseerde Notitieboeken met singersteek direct op kantoor met snelle en punctuele leveringen.

De grafische vormgeving voor jouw Notitieboeken met singersteek

Wil je de ondersteuning van een professionele grafisch ontwerper voor het realiseren van jouw gepersonaliseerde omslag? Door te kiezen voor de Designservice, word je bijgestaan door een van onze ontwerpers die jouw bestand kan aanpassen of een nieuw voorstel kan doen op basis van jouw aanwijzingen. Onze drukservice is geschikt voor zowel kleine als grote bedrijven.

Notitieboeken met singersteek voor elke gelegenheid

Je kunt de Schriften met singersteek uitdelen tijdens evenementen ter promotie van jouw merk, als een origineel gepersonaliseerd gadget. Jouw klanten kunnen aantekeningen maken en zo jouw merk zichtbaar maken tijdens hun vergaderingen of gesprekken.

De notitieboeken zijn ook een ideaal medium om jouw ideeën zwart op wit vast te leggen, waarbij je voortdurend de kleuren die verbonden zijn aan jouw merkimago tentoonspreidt. Het is altijd een nuttig hulpmiddel dat past bij jouw stijl.

Notitieboeken met singersteek en andere producten voor jouw aantekeningen

Je hebt de mogelijkheid om vele andere modellen van gepersonaliseerde Notitieboeken op onze website te ontdekken. Als je daarentegen op zoek bent naar andere ideeën voor geschenken aan jouw klanten, kunnen de gepersonaliseerde Gadgets handig zijn. Een rijke selectie van promotionele artikelen waarop je jouw logo kunt drukken, speciaal aanbevolen als herinnering om uit te delen aan bezoekers van jouw stand op beurzen, zodat ze aan je denken.

We raden je ook aan om eens te kijken naar de gepersonaliseerde Pennen! Vele kleuren en modellen beschikbaar, om de beste pen te kiezen om te bedrukken en te gebruiken met het Notitieboek met singersteek.