Veredelde etiketten

Als klassieke etiketten niet volstaan, geef dan meerwaarde aan uw producten met veredelde etiketten. Accentueer woorden of delen van uw ontwerp: hiervoor kunt u kiezen uit zilver- en goudkleurige laminering, die u op geselecteerde gedeelten van het etiket kunt laten aanbrengen.

 • Beschermende lak beschikbaar
 • Ook voor automatische etiketteermachines
 • Ook kleine hoeveelheden
Ontdek meer

Creëer stijl

Voor uw meest elegante en verfijnde producten dient u de verpakkingen tot in de kleinste details te verzorgen. Om uw artikelen op de juiste wijze te presenteren, hebben we veredelde etiketten. U kunt uit talloze mogelijkheden kiezen en de perfecte stickers voor uw onderneming creëren.

 1. Materiaal: we hebben 7 opties waaruit u uw favoriet kunt kiezen. Als u cosmetica, alcohol of luxeartikelen verkoopt, dan zijn het structuurpapier (schimmelwerend) en metallic zilverkleurig papier (volledig ondoorzichtig) zeer geschikte opties. Voor speciale gelegenheden en kostbare producten is het gesatineerde papier perfect, met parelmoereffect en goede hechting aan vochtige oppervlakken.
 2. Formaat: u kunt kiezen uit 5 mogelijkheden. Er zijn 3 standaardvormen (rond, vierkant en rechthoekig). Het is ook mogelijk om een mechanisch gestanste vorm te kiezen. Anders kunt u ook uw eigen afmetingen opgeven: deze moeten minimaal 1x1 cm zijn en kunnen maximaal 30x30 cm zijn.
 3. Uitdraairichting: u kunt kiezen of u de afwikkeling met etiketten naar binnen of naar buiten wilt. Beide hebben de standen 0°, 90°, 180° en -90°: u heeft dus in totaal 8 mogelijkheden.
 4. Afstand tussen de etiketten: er moet minimaal 0,4 mm tussen twee etiketten zitten.
 5. Binnendiameter van de rol: u kunt kiezen tussen 4,5 cm en 7,6 cm.
 6. Rolverpakking: er zijn 3 opties. Als u de standaardoptie kiest, zal de rol niet in stroken verdeeld worden en 33 cm meten. Als u de maximale buitendiameter of het aantal etiketten per rol kiest, zal de opdracht in stroken op maat worden verdeeld naargelang de grootte van het afzonderlijke etiket.
 7. Etiketsnijmethode: kiss-cut gestanst.
 8. Warmfoliedruk: u kunt kiezen tussen zilver en goud.
 9. Afwerking: deze is optioneel, met 5 mogelijkheden: laminering (mat, glanzend en soft touch) of beschermende lak (glanzend en mat).

Het juiste etiket voor elk product

Kies uit de verkrijgbare materialen en formaten en print de etiketten die het best bij uw producten passen. Personaliseer ze en kies het beste materiaal voor de toepassing op uw drankflessen of verpakkingen die u wilt verzenden.

Etiketten voor allerlei toepassingen

Als dit product u is bevallen en u wilt het ook op andere materialen gebruiken dan die hier zijn beschreven, dan bent u misschien geïnteresseerd in ons assortiment etiketten op rol.