Kookboek

Print je kookboek, deel recepten, culinaire tips en verhalen. Publiceer een prachtig product dat als een waardevolle en onmisbare gids kan dienen voor alle smulpapen: je kunt je boek personaliseren met keuze uit vele papiersoorten en formaten, en de omslag karakter geven met goud- of zilverkleurige veredeling of 3D-lak.

  • Al vanaf één exemplaar
  • Hardcover of softcover beschikbaar

Maatwerk kookboekdrukken

Bent u een chef-kok en wilt u uw eigen kookboek afdrukken? Heeft u een passie voor koken en bent u bezig met het maken van uw eigen aangepaste receptenboek? Bij Pixartprinting kunt u snel en gemakkelijk maatwerk kookboeken online afdrukken. Dit kunt u doen op deze pagina met slechts een paar klikken. We bieden verschillende configuratieopties aan. Zo kunt u het formaat en het papiertype voor de binnenpagina's en de omslag kiezen. We maken gebruik van de beste printtechnologie om topklasse resultaten te garanderen: een kookboek van hoge kwaliteit met heldere en levendige afbeeldingen. Plaats uw bestelling en upload uw PDF-bestand om uw aankoop te voltooien! Uw boeken worden rechtstreeks naar uw kantoor (of keuken) gestuurd met stipte levering.

Hoe een kookboek af te drukken

Het kost slechts enkele minuten om uw nieuwe kookboek te maken. Houd er rekening mee dat onze systemen PDF-bestanden verwerken op schaal 1:1. We raden aan om de instructies en sjabloon van deze pagina te downloaden, omdat ze u helpen uw PDF correct in te stellen.

  1. Download het sjabloon en de instructies om uw afdrukbestand gemakkelijk in te stellen.
  2. Selecteer uw voorkeursaanpassingsopties. U kunt het formaat, de oriëntatie, het papiertype en eventuele laminering kiezen.
  3. Verzend uw bestelling en upload uw artwork om uw aankoop te voltooien.

Kookboeken en andere publicatieproducten

In onze online catalogus vindt u naast maatwerk kookboeken veel andere publicatieproducten. Druk uw boeken (ook beschikbaar als hardcover), catalogi, tijdschriften of brochures af.