Totem 3

Driezijdige display van Polypropyleen kanaalplaat of Akyprint, ideaal voor duurzame reclame en met een hoge afdrukkwaliteit. Eenvoudige montage dankzij dubbelzijdige tape of witte klinknagels.

  • Montage: met dubbelzijdige tape (polypropyleen kanaalplaa) of witte klinknagels (Akyprint)
  • Gewicht: polypropyleen kanaalplaa 1,68 kg - Akyprint 2,52 kg.
  • Afmetingen: 45 x 200 x 50 cm.

Trek de aandacht met de driezijdige totemdisplay van Pixartprinting

Een opvallende totemdisplay voor je reclame

De driezijdige totemdisplay is een reclamemiddel waarmee je, dankzij zijn indrukwekkende afmetingen en bijzondere vorm, de aandacht van voorbijgangers kunt trekken. De eenvoudige montage en stevigheid zorgen ervoor dat de vloerdisplay ideaal is voor het promoten van je bedrijf op beurzen en evenementen.

Bij Pixartprinting heb je de mogelijkheid om je totemdisplays aan drie zijden te bedrukken met een eigen ontwerp en zelfgekozen kleuren. Zo kun je ze indien gewenst afstemmen op je huisstijl. Dit gaat allemaal heel makkelijk op onze website, met een paar klikken creëer je het product dat je voor ogen hebt. Profiteer van zeer voordelige prijzen en een snelle en punctuele levering. Onze klantenservice staat graag voor je klaar als je vragen hebt over het bestelproces, het product of andere zaken.

Gebruik je totemdisplay op beurzen en evenementen

De driezijdige totemdisplay van Pixartprinting is speciaal ontworpen voor het promoten van producten, merken en evenementen. Dit originele en makkelijke reclamemiddel wordt veel gebruikt voor een snelle en moeiteloze inrichting van expositieruimtes. De vloerdisplay is namelijk voorzien van twee makkelijke montagesystemen – beide zitten bij het product – die variëren naargelang het gekozen model:

  • Standard: met stroken dubbelzijdige tape
  • Premium: met witte klinknagels

De totemdisplay zal niet onopgemerkt blijven, dankzij zijn opvallende afmetingen:

  • Breedte - 45 cm
  • Hoogte - 200 cm
  • Diepte - 50 cm

Ondanks zijn grootte is de vloerdisplay licht en makkelijk te verplaatsen.

Hij kan worden vervaardigd van wit golfkarton, dat geschikt is voor binnengebruik, Corex pvc of Akyprint. Deze laatste twee materialen zijn robuuster en daardoor meer geschikt voor buitengebruik.

Download op de productpagina de template en instructies om een correct afdrukbestand te maken of ga aan de slag met onze ontwerptool Designer. Daarmee kun je direct een 3D-preview van het resultaat bekijken. Personaliseer je totemdisplay met je eigen ontwerp, wij garanderen een hoogwaardige afdruk met prachtige levendige kleuren. Je totemdisplay zal zeker de aandacht trekken!