Standaarddoosjes

Zelfuitvouwbare doosjes in diverse formaten. Ideaal voor elk type product. Ze worden plat geleverd: kies hoe u ze wilt personaliseren!

  • 6 materialen

Laat je standaarddoosjes bedrukken bij Pixartprinting

Gepersonaliseerde standaarddoosjes van karton

Onze kartonnen standaarddoosjes zijn een veelzijdige en doeltreffende promotionele verpakking waarmee je alle kanten uit kunt. Ze zijn voor allerlei soorten producten te gebruiken, van cosmetica tot gadgets en zelfs medicatie en voedingsmiddelen. Pixartprinting biedt je de mogelijkheid om je standaarddoosjes op maat te bedrukken, om een originele en aantrekkelijke verpakking te creëren. Personaliseer je bedrukte doosjes qua formaat en type karton. Je kunt ze zowel over de hele buiten- als binnenkant laten bedrukken.

Bestel en personaliseer je standaarddoosjes heel makkelijk online!

Op onze website kun je je kartonnen standaarddoosjes helemaal naar wens aanpassen, zodat je een verpakking kunt creëren die bij je huisstijl of het imago van je onderneming past. Je doet het heel simpel met een paar klikken:

  1. Selecteer de gewenste personalisatie-opties.
  2. Download op de productpagina de template en de instructies van onze grafische professionals. Hiermee kun je een correct afdrukbestand maken.
  3. Rond je bestelling af en upload je bestand.

Er zijn talloze personalisatie-opties: afmetingen (breedte en diepte), type karton, laminering, veredeling, uitsnede. Ontdek ze allemaal!

Kies het karton voor je standaarddoosjes

Wij bieden drie verschillende soorten karton voor de standaarddoosjes. Kies de optie die het best aan je wensen voldoet:

  • Extra dik karton: mat wit, enkelzijdig gecoat karton dat alleen aan de voorkant bedrukbaar is. Licht doch stevig. Geschikt voor stevige en hoogwaardige verpakkingen voor onder andere medicijnen, gebak en cosmetica. Gramsgewicht 380 g.
  • Premium ongecoat karton: hoogwaardig ongecoat karton van zuivere cellulose. De speciale behandeling aan beide zijden zorgt voor een voelbaar effect en een scherpe en glanzende afdruk. Gramsgewicht 320 g.
  • Ivoorkleurig reliëfkarton: natuurlijk karton van zuivere cellulose, gekenmerkt door een ruw en ivoorkleurig oppervlak. Gramsgewicht 300 g.
  • Zwart karton: in de massa gekleurd zwart karton, FSC®-gecertificeerd, gerecycled en 100% milieuvriendelijk. Het gladde en regelmatige oppervlak zorgt voor een uitstekende bedrukbaarheid. Geschikt voor alle soorten toepassingen.
  • Lichtbruin karton: in de massa gekleurd lichtbruin karton, FSC®-gecertificeerd, gerecycled en 100% milieuvriendelijk. Het gladde en regelmatige oppervlak zorgt voor een uitstekende bedrukbaarheid. Geschikt voor alle soorten toepassingen.

Bij Pixartprinting ben je verzekerd van een goede prijs-kwaliteitverhouding. Wij zijn toonaangevend op het gebied van online printdiensten en streven voortdurend naar innovatie met geavanceerde druktechnieken en duurzame materialen. Wij garanderen snelle levertijden en je kunt je bedrukte doosjes al binnen 48 uur geleverd krijgen.