Gelijmde notitieblokken

De gelijmde notitieblokken zijn ideaal voor uw aantekeningen. 25, 50 of 100 pagina's bovenaan bevestigd en ondersteund door een kartonnen rug. Personaliseer ze met uw logo en gebruik ze op kantoor en tijdens vergaderingen of op de toonbank van een winkel of restaurant om afspraken en reserveringen te noteren.

  • 7 formaten
  • 25, 50 of 100 pagina's

Notitieblokken bedrukken: voor op kantoor of als giveaway

Notitieblokken zijn op elk bureau te vinden. Laat notitieblokken bedrukken met uw logo, merk of afbeelding voor gebruik op kantoor. Of zet bedrukte notitieblokken in als relatiegeschenk voor partners en klanten, of als giveaway op beurzen of evenementen. Zo bent u altijd in beeld bij uw doelgroep.

Notitieblokken bedrukken voor op kantoor

Gebruik ze voor het bijhouden van de takenlijst, voor het maken van aantekeningen tijdens een vergadering of voor het noteren van bestellingen en reserveringen. In een winkel, in de horeca of op kantoor: schrijfblokken zijn onmisbaar in elk bedrijf. Door notitieblokken te bedrukken met uw logo, merk of afbeelding in lijn met uw huisstijl geeft u uw bedrijf een professionele uitstraling.

Notitieblokken bedrukken als relatiegeschenk en promotiemiddel

Ontwerp een uniek notitieblok met uw afbeelding of logo en deel ze uit aan relaties, partners en klanten tijdens evenementen en beurzen. Of doe een bedrukt notitieblok met logo in uw presskit. Uw klanten zullen uw notitieblok graag gebruiken en overal mee naartoe nemen. Een slim promotiemiddel dat bijdraagt aan de zichtbaarheid van uw merk.

Notitieblokken bedrukken: A4, A5 en andere beschikbare formaten

Bij Pixartprinting kunt u uw notitieblokken bedrukken met uw eigen design. De pagina’s van het schrijfblok kunnen aan de bovenkant gepersonaliseerd worden met een opvallend ontwerp, en aan de onderzijde met nuttige informatie (bijvoorbeeld de contactgegevens van het bedrijf).

De schrijfblokken van Pixartprinting zijn verkrijgbaar in diverse formaten, waaronder natuurlijk de populaire afmetingen A4 en A5. Kies uit deze formaten:

  • Notitieblok A6 - 10,5 x 14,8 cm
  • Notitieblok A5 - 14,8 x 21 cm
  • Notitieblok A4 - 21 x 29,7 cm
  • Notitieblok A3 - 29,7 x 42 cm
  • Notitieblok 10 x 21 cm
  • Notitieblok vierkant 10 x 10 cm
  • Notitieblok vierkant 14,8 x 14,8 cm

De bedrukte A4 notitieblokken van Pixartprinting hebben naar keuze 50 of 100 vellen 90 grams kwaliteitspapier. De vellen zijn aan de bovenkant vastgelijmd en kunnen eenvoudig uit het blok worden getrokken om ergens anders te bewaren. U kunt kiezen uit een verticale of horizontale afdrukstand. Dankzij de 400 grams kartonnen achterzijde en verlijmde voorzijde zijn de notitieblokken stevig en gaan ze lang mee.

Notitieblokken bedrukken en bestellen

Notitieblokken bedrukken met eigen ontwerp is heel simpel. Kies de gewenste opties, upload uw drukbestand en voltooi de bestelling in een paar klikken.

Heeft u nog geen ontwerp? Met onze online editor Designer kunt u op onze site eenvoudig uw gepersonaliseerde notitieblokken ontwerpen. Designer is gratis en heel makkelijk in gebruik, ook voor wie geen grafische kennis heeft.

Pixartprinting biedt ook ontwerpdiensten aan. Onze vormgevers kunnen uw drukbestand controleren en corrigeren, of een nieuw ontwerpvoorstel doen.

Notitieblokken bedrukken, kantoordrukwerk en kantoorartikelen

Pixartprinting is de ideale partner voor al uw bedrukte kantoordrukwerk. Neem uw merk mee tijdens vergaderingen en business meetings met gepersonaliseerde kantoorartikelen. Kijk eens bij de balpennen en bij de potloden, die bedrukt kunnen worden met uw logo.

Ook voor ander zakelijk drukwerk bent u hier op de juiste plek: van briefpapier en enveloppen, tot aan visitekaartjes, etiketten en folders.

Bij Pixartprinting vindt u ook een ruimte collectie kalenders en agenda’s. Hier vindt u onder meer wandkalenders, bureaukalenders, planners en agenda’s die u met uw logo, afbeelding of merk kunt laten bedrukken.