Adresstickers

Geef een stijlvol karakter aan enveloppen, pakketten en andere verzendartikelen. Of u nu een evenement organiseert of uitnodigingen voor een bruiloft wilt sturen, onze adresstickers zijn ideaal: vul het adres in en voeg uw logo of een bericht voor de ontvanger toe.

Gepersonaliseerde verzendetiketten

Wilt u de verpakking van uw producten voor verzending compleet maken, zodat uw pakketten direct herkenbaar zijn? Met Pixartprinting heeft u vandaag de mogelijkheid om gepersonaliseerde verzendetiketten te drukken die perfect passen bij het corporate design van uw winkel. We bieden tal van configuratiemogelijkheden, van het kiezen van het formaat en de afmetingen tot de selectie van het materiaal. Ontdek alle mogelijkheden en maak uw nieuwe verzendetiketten gemakkelijk en snel!

Hoe verzendetiketten te drukken

Om gepersonaliseerde verzendetiketten te drukken met Pixartprinting heeft u slechts een paar klikken en wat creativiteit nodig:

  1. Selecteer de configuratieopties die bij uw behoeften passen: formaat, afmetingen, materiaal en eventuele speciale afwerkingen.
  2. Download de sjabloon en de instructies van onze grafische ontwerpers vanaf onze pagina. Deze helpen u bij het correct instellen van uw drukbestand. Als u nog geen drukbestand heeft, kunt u een nieuw ontwerp maken met onze gratis online editor Designer.
  3. Plaats uw bestelling en upload uw drukbestand om de aankoop te voltooien.

Verzendetiketten en andere producten voor u

Naast de verzendetiketten vindt u in onze uitgebreide catalogus vele andere modellen van gepersonaliseerde stickers, onderverdeeld op basis van materiaal, formaat en beoogd gebruik: papieren stickers, plastic stickers, holografische stickers, ronde stickers, rechthoekige stickers, stickers voor wijnflessen...