Portfolio

Droom je ervan om in de mode-industrie te werken? Dan heb je het perfecte product nodig om je carrière een vliegende start te geven! Maak je eigen portfolio, het ideale product voor een indrukwekkende visuele presentatie van modellen, fotografen of modecollecties.

  • Al vanaf één exemplaar
  • Hardcover of softcover beschikbaar
  • Ruime keuze aan papiersoorten

Aangepast lookbook drukken

Bent u een stylist die een lookbook van uw projecten maakt? Bent u een fotograaf die een aangepast lookbook van uw beste foto's wil afdrukken? Of bent u een model dat uw foto's wil verzamelen om uw ervaring te presenteren? Met Pixartprinting kunt u snel en gemakkelijk uw lookbook online afdrukken. Kies uw gewenste aanpassingsopties, zoals het formaat, de papiersoort voor de pagina's en omslag, en eventuele laminering. U kunt zelfs slechts één exemplaar van uw lookbook bestellen. Bekijk het prijsoverzicht om uw gratis online offerte te zien op basis van de hoeveelheid en leverdatum die u selecteert. Het kost slechts een paar klikken!

Wat is een lookbook?

Een lookbook is een verzameling foto's, gemaakt door stylisten, fotografen en modellen om hun projecten en creatieve ideeën te presenteren. Het is een redactioneel product waarin het beeldmateriaal uiterst belangrijk is. Daarom bieden we bij het maken van uw nieuwe aangepaste lookbooks een hoogwaardige afdruk met levendige kleuren en scherpe details. U kunt uw gewenste papiersoort kiezen voor de binnenpagina's en omslag. Het materiaal zal ook uw projecten verbeteren.

Lookbooks en andere publicatieproducten

Op onze website kunt u aangepaste lookbooks en vele andere publicatieproducten afdrukken, zoals boeken, catalogi, tijdschriften en brochures. U vindt een scala aan bindmethoden, materialen en formaten. We bieden hoogwaardige afdrukken om al uw projecten te verbeteren. Neem een kijkje!