Pocketboek

Pocketboeken zijn een ideale en voordelige oplossing voor het creëren van handzame publicaties die makkelijk door te bladeren zijn. Personaliseer je boek door te kiezen uit onze talloze papiersoorten en formaten.

  • Al vanaf één exemplaar
  • Laminering en veredeling mogelijk

Pocketboekjes drukken

Bij Pixartprinting kun je nu je pocketboekjes online printen in slechts een paar klikken. Klein en gemakkelijk mee te nemen, worden ze steeds populairder op de uitgeversmarkt. Op deze pagina kun je je voorkeursinstellingen selecteren, zoals het formaat en het papiertype voor de pagina's en de omslag. Je nieuwe pocketboekjes worden gemaakt met perfecte binding en een zachte kaft. Upload je PDF-bestand om je aankoop te voltooien. Je nieuwe pocketboekjes worden rechtstreeks naar je kantoor verzonden met stipte levering.

Pocketboekjes

De pocketboekjes zijn klein, zodat ze gemakkelijk mee te nemen zijn. De meest populaire afmetingen voor dit type product zijn:

  • A5 (14,8 x 21 cm)
  • A6 (10,5 x 14,8 cm)
  • 12 x 18 cm

Op deze pagina kun je de optie "Aangepast formaat" selecteren om je gewenste breedte en hoogte in te voeren. Je kunt ook de oriëntatie van je pocketboekje kiezen: staand of liggend.

Pocketboekjes en andere uitgeversproducten

Met onze drukservice kun je je eigen pocketboekjes en veel andere uitgeversproducten creëren: boeken, catalogi, tijdschriften, brochures, enzovoort. Je kunt het bindtype, het papier voor de pagina's en de omslag en eventuele laminering kiezen. Bekijk alle aanpassingsopties en breng je nieuwe boeken tot leven!