Banners van stof

De banners van stof zijn verkrijgbaar in drie verschillende materialen: 100% polyester, windvaste vlaggenstof en deluxe vlaggenstof voor binnen. Van hoge kwaliteit, kreukvrij en glanzende en scherpe kleuren, perfect voor mooie banners in stijlvolle ruimtes of op elegante evenementen.

 • Verkrijgbare accessoires
 • Verstevigde naden
 • Ook met spleetopening

Verspreid uw merk overal

Veelzijdig, personaliseerbaar en geschikt voor binnen en buiten: als u onze banners van stof eenmaal geprobeerd heeft, wilt u niets anders meer. Gebruik elke plek, buiten of binnen, om uw merk te promoten en altijd op te vallen bij uw klanten.

Pixartprinting levert u snel en tegen voordelige prijzen de perfecte banners van stof voor uw merk.

Print de perfecte banners

Dankzij alle personaliseringsopties kunt u uw perfecte banners van stof maken.

 1. Materiaal: er zijn drie opties. Stof van 100% polyester, een materiaal met antikreukbehandeling, dat wordt bedrukt met zes kleuren inkt en een resolutie van 720x720 dpi. Gaat buiten twee jaar mee en is wasbaar. Windvaste vlaggenstof die even lang meegaat bij gebruik buiten en los geweven, duurzaam en sterk is. Deze stof wordt bedrukt met zes kleuren inkt en een resolutie van 600 dpi. Tot slot de deluxe vlaggenstof voor binnen, een verfijnde en compacte stof, perfect voor kort gebruik buiten (tot 30 dagen). Deze stof is zeer geschikt voor elegante, wasbare vlaggen en wordt bedrukt met zes kleuren inkt en een resolutie van 600 dpi.
 2. Formaat: u kunt zelf de afmetingen van uw banner bepalen, vanaf minimaal 50x50 cm.
 3. Afdrukstand: u kunt kiezen tussen horizontaal en verticaal.
 4. Afdrukaanwijzingen: alleen de voorkant.
 5. Snijmethode: vierkant.
 6. Soort accessoire: er zijn vier opties. Zeer duurzame polycarbonaat oogjes, met een diameter van 2,3 cm, handig voor veters en kabels, er is een verstevigingsstrook nodig. Stoffen koorden van 15 cm lang om de vlag aan lijnen en kabels te bevestigen. Een verstevigde naad wordt aanbevolen. Doekspanners van kunststof met een witte katoenen band van 2,5x4,7 cm groot (exclusief doek) en het gat is 1x2,4 cm. En u kunt er ook voor kiezen geen enkele accessoire te gebruiken.
 7. Verstevigde naad: aan te brengen waar u wenst. Op één zijde (boven, onder, rechts of links), op twee zijden (boven en onder of rechts en links) of langs de hele rand.
 8. Knoopsgat: optioneel. Aan te brengen op één zijde (boven, onder, rechts of links) of op twee zijden (boven en onder of rechts en links).
 9. 27 mm dubbelgestikte verstevigingsstrook: als u deze wilt aanbrengen, gebeurt dat langs de hele rand.

Gebruikstoepassingen

Omdat de banners van stof zo veelzijdig en personaliseerbaar zijn, zijn ze perfect voor de meest uiteenlopende doeleinden. U kunt ze bijvoorbeeld gebruiken bij bijzondere gelegenheden, zoals sportmanifestaties en liefdadigheidsevenementen die gesponsord zijn door uw merk, bedrijfsfeesten, festivals en openingen. Dankzij de afmetingen bent u nog zichtbaarder op beurzen en evenementen.

Producten om te combineren met de banners van stof

Wilt u uw merk buiten promoten, kijk dan ook eens naar onze beachvlaggen. Om uw activiteiten te promoten, kunt u gebruik maken van onze posters en affiches. Heeft u weinig tijd en wilt u wel onze banners bestellen, maak dan gebruik van onze voorgeconfigureerde banners.