Interieurdecoratie

Personaliseerbare, opvallende producten voor de inrichting van kantoren of expositieruimtes.

Woondecoratie

Originele woonideeën om onbeperkt te combineren in uw eigen stijl.

Het is niet de aanschafprijs van de inrichting die een interieur bijzonder maakt, maar de creativiteit, de combinatie van stijlelementen, de nodige durf en een dosis eigenwijsheid, kortom: het is een kwestie van persoonlijkheid. Op deze pagina vindt u woonideeën die u niet alleen naar eigen inzicht kunt combineren, maar in veel gevallen ook zelf kunt ontwerpen. Laat u inspireren en trek uw persoonlijke stijl door in uw woonleven.

Uw creativiteit en de onze

Zelfklevende PVC waarmee u de meest fantastische muurdecoraties kunt maken. Canvas doeken met uw mooiste foto’s of grafiek. Uw persoonlijke behang, of kleine maar sprekende accessoires als tijdschrifthouders of opbergdozen. Standaard vind u in onze Woondecoratie collectie de meest uiteenlopende stijlen en woonsferen. En met een simpel online-programma maakt u ze nog persoonlijker en ontwerpt u moeiteloos uw eigen woondecoraties.

Interieurideeën voor thuis, hotel, restaurant en kantoor

Door de mogelijkheden om er uw eigen ‘huisstijl’ op te drukken, zijn de woondecoratie artikelen van Pixartprinting ook bijzonder geschikt voor bedrijven. Van winkels tot kantoren en van showrooms tot restaurants. Kijk ook eens rond in de categorie Groot drukwerk, met tal van sfeerbepalende en promotionele producten.