Stripboek

Stripboek of graphic novel? Wat je project ook is, bij ons vind je altijd de beste oplossingen om al je ideeën en creativiteit vorm te geven en te printen: gepersonaliseerd formaat, 6 papiersoorten, lamineringen en veredelingen om de omslag te verfraaien.

  • Al vanaf één exemplaar

Aangepaste stripboeken afdrukken

Bent u een stripboekkunstenaar die zijn werk in zwart-wit wil zien? Bent u een gevestigde uitgever die op zoek is naar de perfecte afdrukp partner voor uw projecten? Bij Pixartprinting kunt u uw aangepaste stripboeken online afdrukken met slechts een paar klikken. We bieden talloze aanpassingsopties voor hoogwaardige stripboek afdrukken: u kunt het formaat, de oriëntatie, het papiertype voor de binnenpagina's en omslag kiezen, en eventuele laminering. Onze afdrukservice is geschikt voor zowel kleine als grote bedrijven. U kunt zelfs aangepaste stripboeken vanaf slechts één exemplaar maken! Ze worden rechtstreeks naar uw kantoor verzonden met snelle levering.

Hoe een stripboek afdrukken in een paar klikken

Om uw nieuwe aangepaste stripboeken in slechts een paar klikken af te drukken, volgt u eenvoudig de richtlijnen in het Instructiebestand, dat u kunt downloaden vanaf deze pagina. Houd er rekening mee dat onze systemen bestanden in PDF-formaat verwerken op schaal 1:1.

  1. Download de instructies en sjabloon vanaf deze pagina. Ze helpen u bij het correct instellen van uw afdrukbestand.
  2. Selecteer uw voorkeursaanpassingsopties.
  3. Plaats uw bestelling en upload uw PDF-bestand om uw aankoop te voltooien.

Stripboeken en andere publicatieproducten afdrukken

Pixartprinting biedt een ideale online afdrukservice voor het afdrukken van stripboeken en vele andere publicatieproducten, zoals boeken, catalogi, tijdschriften, brochures en handleidingen.