Vierkante stickers

Simpel, praktisch… vierkant! De beste manier om uw merk te promoten, uw product te personaliseren of reclame te maken voor uw evenement: de vierkante sticker. U kunt ervoor kiezen om krasbestendige lak, een soft-touch afwerking en matte of glanzende laminering toe te voegen.

Aangepaste Vierkante Stickers

Bij Pixartprinting is het aanpassen en afdrukken van uw vierkante stickers een fluitje van een cent! We bieden een verscheidenheid aan stickers in een vooraf ingesteld vierkant formaat, beschikbaar in verschillende materialen en met unieke afwerkingen. Ze zijn perfect om evenementen te promoten of uw productverpakking aan te passen. Dankzij de hoogwaardige afdruk zullen ze zeker de aandacht trekken van voorbijgangers of uw klanten.

Het afdrukken van uw vierkante stickers is eenvoudig en snel. Verken alle beschikbare aanpassingsopties!

Print Uw Vierkante Stickers Online

Volg deze eenvoudige stappen om uw aangepaste vierkante stickers online te printen:

  1. Selecteer de gewenste configuratie-opties, zoals formaat, materiaal en speciale afwerkingen.
  2. Download het sjabloon en de instructies die onze grafische ontwerpers op de pagina hebben verstrekt, die u zullen helpen uw afdrukbestand in te stellen. U kunt ook onze gratis online editor, Designer, gebruiken om een nieuw ontwerp te maken.
  3. Voltooi uw bestelling door het afdrukbestand te uploaden.

Vierkante Stickers en Andere Beschikbare Formaties

In onze uitgebreide online catalogus vindt u naast vierkante stickers een ruime selectie van stickers en zelfklevende labels in verschillende formaten: ronde stickers, ovale stickers, rechthoekige stickers... En als u specifieke wensen heeft, kunt u ook kiezen voor een aangepast formaat en sticker met speciale vormen maken.