PVC stickers voor vlakke oppervlakken

De pvc stickers voor vlakke oppervlakken zijn ideaal voor het decoreren of personaliseren van uw ruimtes: plak ze op kasten, tafels, deuren en al het andere dat u nodig heeft. Ze zijn verkrijgbaar in 10 verschillende materialen en kunnen zowel vierkant als in vorm gesneden worden, afhankelijk van uw ontwerp.

  • Ook gespiegeld
  • Laminering mogelijk

Ontdek hoe u dit materiaal op de juiste manier weggooit - Ontdek

Pvc stickers drukken voor vlakke oppervlakken

Laat je pvc stickers drukken en geef je ruimte een nieuw uiterlijk

Wil je je kantoor, een kamer in je huis of je werkruimte een nieuwe aanblik geven? Dit kan heel makkelijk met onze pvc stickers voor vlakke oppervlakken. Dankzij de vinyl of Easywall stickers kun je elke ruimte opfrissen: plak ze op deuren, kastjes, tafels en muren. Je kunt bijvoorbeeld met een sticker een looproute aangeven, je laptop versieren of gewoon wat kleur en decoratie aan een ruimte toevoegen. De pvc stickers zijn heel makkelijk aan te brengen en ook weer zo eraf te halen. Daardoor kun je eindeloos variëren en je fantasie de vrije loop laten.

Pvc stickers drukken en personaliseren doe je bij Pixartprinting

Pvc stickers drukken bij Pixartprinting is altijd een goed idee, want wij bieden zeven verschillende materialen om aan alle wensen te kunnen voldoen:

  • Zelfklevend monomeer mat vinyl: blijft lang (tot 3 jaar) zitten en is stevig (dikte is 100 micron). Het wordt gekenmerkt door een bijzonder, mat oppervlak.
  • Zelfklevend monomeer glanzend vinyl: voordelig en stevig, glanzend materiaal. Geschikt voor elk vlak oppervlak.
  • Zelfklevend monomeer mat vinyl met grijze achterkant: dit wordt aanbevolen voor dunnere oppervlakken waar het licht doorheen kan schijnen. De grijze achterkant voorkomt dit, waardoor de afbeelding op de sticker goed zichtbaar is.
  • Zelfklevend monomeer glanzend vinyl met grijze achterkant: dit materiaal heeft dezelfde kenmerken als het voorgaande, maar wordt gekenmerkt door een glanzend en weerspiegelend oppervlak.
  • Transparant zelfklevend vinyl: ideaal voor etalages en andere glazen oppervlakken. Dit wordt toegepast om het licht juist door te laten.
  • EasyWall zelfklevend voor muren: stevige, herbruikbare sticker die ook op onregelmatige oppervlakken kan worden aangebracht.
  • EasyWall Transparant: herbruikbaar en met name geschikt voor glazen oppervlakken.

Je kunt de stickers ook laten lamineren, zodat ze nog langer mooi blijven.

Vertrouw op Pixartprinting, marktleider op het gebied van online printdiensten, en wees verzekerd van een professionele en punctuele service. Profiteer van de uitstekende prijs-kwaliteitverhouding om je pvc stickers in hoge definitie te drukken, zowel in klein als groot formaat. Je ruimtes binnen of buiten krijgen een nieuw karakter en imponeren met hun stralende kleuren. We bieden topkwaliteit met het beste vinyl voor diverse soorten oppervlakken en de modernste printtechnieken!