Aluminium

Print uw projecten op een alternatief en stijlvol materiaal zoals aluminium. Het is 3 mm dik, verkrijgbaar in een witte en een geborstelde uitvoering, die uw producten laat opvallen en stralen. Aluminium is bestand tegen weersinvloeden en daarom ideaal voor de inrichting van expositieruimtes en winkels, aanwijsborden buiten of informatiepanelen, naamborden of plaquettes in stijlvolle omgevingen.

  • Standaard of gepersonaliseerd formaat
  • Vierkant of op vorm gesneden
  • Lak verkrijgbaar
  • Vanaf 14 x 14 cm

Aluminium: kwaliteit en klasse

Aluminium bedrukken met je eigen ontwerp

Aluminium is een duurzaam en hoogwaardig materiaal met een mooie designeruitstraling. Het biedt hoge drukkwaliteit met haarscherpe detaillering en levendige kleuren. Bovendien is het uitstekend bestand tegen weersinvloeden. Daarom is het een populaire keuze voor de vervaardiging van naamborden, stijlvolle reclameborden, wanddecoraties en plaquettes. Bij Pixartprinting kun je dit multifunctionele materiaal volledig naar eigen wens laten bedrukken. Maak je ontwerp met behulp van de instructies en de template op de productpagina of gebruik onze ontwerptool Designer.

Personaliseer je product

Bij Pixartprinting staan de wensen van de klant centraal. Daarom kun je diverse personaliseringsopties selecteren om een eindproduct te creëren dat volledig aan je wensen voldoet. Laat je aluminium bedrukken en kies daarbij uit de volgende mogelijkheden:

  1. Materiaal: we hebben twee verschillende soorten aluminium panelen waarop je je afbeelding kunt drukken. De panelen van Aluminium composiet 3 mm bestaan uit een combinatie van wit aluminium en zwart polyethyleen, waardoor ze stevig zijn en bijzonder goed bestand tegen weersinvloeden. De panelen van geborsteld aluminium 3 mm worden gekenmerkt door een oppervlak dat prettig aanvoelt en mooi eruitziet. Daarom zijn deze geschikt voor stijlvolle inrichtingen.
  2. Formaat: je kunt een van de vele standaardformaten selecteren (rechthoekig 50 x 70 cm, 70 x 50 cm, 70 x 100 cm, 100 x 70 cm, 100 x 140 cm of 140 x 100 cm; vierkant 50 x 50 cm, 70 x 70 cm, 100 x 100 cm, 110 x 110 cm of 140 x 140 cm), of de afmetingen van je eigen voorkeur opgeven.
  3. Afdrukaanwijzingen: de panelen van Aluminium composiet 3 mm kun je aan beide zijden laten bedrukken, met dezelfde afbeelding of twee verschillende afbeeldingen.
  4. Snede: als je de optie “in vorm gesneden” kiest, wordt het product precies langs de randen van je ontwerp gesneden.
  5. Lak: als je wilt kun je het oppervlak laten lakken om je afbeeldingen tegen krassen en andere beschadigingen te beschermen.

Door al deze opties door te lopen en de leverdatum te kiezen, kun je zelf de prijsopgave creëren en direct zien wat de kosten zijn. Maak en upload je ontwerp met behulp van de instructies en de template op de productpagina of gebruik onze ontwerptool Designer. Wij zullen je een prachtig eindproduct leveren dat lang mee zal gaan.