Fotoalbum

Ben je een fotografieliefhebber en wil je je beste foto's publiceren? Haal het beste uit je passie of je werk met een hoogwaardig product dat indruk maakt. Personaliseer het formaat, kies de papiersoort en geef meerwaarde aan je publicatie met een laminering en veredeling voor de omslag.

  • Al vanaf één exemplaar
  • Hardcover of softcover beschikbaar

Druk een aangepast fotoalbum af

Een fotoalbum is een album vol herinneringen waarin je kostbare foto's niet aan de pagina's blijven plakken, maar er direct op worden afgedrukt. Fotoalbums worden gebruikt om speciale gebeurtenissen en gelegenheden te vieren, zoals een bruiloft, jubileum of doop. Ze zijn ideaal om een gepersonaliseerd cadeau te maken dat je dierbaren zal verrassen. Bij Pixartprinting kun je aangepaste fotoalbums online afdrukken, zelfs vanaf slechts één exemplaar! Je kunt het formaat, de oriëntatie, het papiertype voor de pagina's en de omslag, en eventuele laminering kiezen. Het kost slechts een paar klikken!

Fotoalbums al vanaf één exemplaar

Bij Pixartprinting kun je snel en gemakkelijk je fotoalbum online afdrukken. Bekijk het prijsoverzicht om je gratis offerte te zien, die in realtime wordt berekend op basis van het aantal exemplaren en de leveringsdatum die je hebt geselecteerd. We raden aan om de Instructies en Sjabloon van deze pagina te downloaden om je afdrukbestand correct in te stellen. Houd er rekening mee dat onze systemen PDF-bestanden verwerken op schaal 1:1.

Bestel je fotoalbum online

Het bestellen van een fotoalbum op onze website kost slechts een paar klikken:

  1. Download de Instructies en het Sjabloon van deze pagina. Ze helpen je om je afdrukbestand correct in te stellen.
  2. Selecteer je voorkeursaanpassingsopties, zoals het formaat, het papiertype voor de pagina's en de omslag, en eventuele laminering.
  3. Plaats je bestelling en upload je PDF om je aankoop te voltooien.

Fotoalbums en andere aangepaste producten

Op onze website vind je aangepaste fotoalbums en veel andere producten die met je foto's kunnen worden afgedrukt. Onze fotocadeaus omvatten aangepaste kussens, rugzakken en boodschappentassen.