Zelfkopiërend papier

Een betrouwbaar hulpmiddel voor uw werk dat van pas komt bij bestellingen, offertes, facturen en nog veel meer. Maak uw zelfkopiërend papier met twee of drie uitscheurbare vellen van 75 g/m² en personaliseer het met uw merklogo en alle informatie die u nodig heeft.

  • Pagina's met of zonder nummering
  • Vellen in verschillende kleuren

Gepersonaliseerd zelfkopiërend papier

Dit zelfkopiërend papier wordt gebruikt om een of meer exemplaren te krijgen van hetzelfde met de hand ingevulde document. Het wordt op talloze werkplekken gebruikt, bijvoorbeeld voor het invullen van bonnetjes, bestelbonnen en bestellingen. Het is nuttig voor bedrijven en freelancers en wordt gebruikt in de samenwerking met klanten, leveranciers en collega's.

Bij Pixartprinting kunt u gepersonaliseerd zelfkopiërend papier printen. Dat doet u op deze pagina met een paar klikken! Kies de opties die u wenst, ga verder met de bestelling en upload uw ontwerp om de aankoop te voltooien. Het gehele oppervlak van het zelfkopiërend papier kan worden bedrukt met uw originele design.

Print uw zelfkopiërend papier online

Het gepersonaliseerd zelfkopiërend papier geeft uw bedrijf net dat extra vleugje professionaliteit. Als u vaak met facturen of bonnen werkt, kunt u dat nu in stijl doen en hoeft u geen anonieme, merkloze blokken meer te gebruiken. Nu kunt u op elk vel het logo van uw bedrijf of kantoor drukken, eventueel met uw gegevens. Klanten en leveranciers hebben uw telefoonnummer en e-mailadres altijd binnen handbereik.

Het online printen van zelfkopiërend papier kan binnen een paar minuten. Ontdek hoe makkelijk het is!

Waar kunt u zelfkopiërend papier voor gebruiken?

Het zelfkopiërend papier wordt door bedrijven en freelancers gebruikt om hun klanten of collega's exemplaren te geven van belangrijke documenten, zoals facturen of bonnen, bestelformulieren, etc. Dit bespaart veel tijd, want een document hoeft nu niet meer met de hand gekopieerd te worden.

Zelfkopiërend papier en andere kantoorartikelen

In ons uitgebreide assortiment vindt u naast zelfkopiërend papier ook gepersonaliseerde doorschrijfblokken en veel andere producten. Kijk bijvoorbeeld eens naar onze gepersonaliseerde schriften, om in stijl aantekeningen te maken. Ons briefpapier kan gebruikt worden om offertes of medische recepten in te vullen. De gepersonaliseerde mappen zorgen ervoor dat uw documenten netjes blijven en mooi gepresenteerd worden tijdens vergaderingen.