Rechthoekige etiketten

Laat uw product opvallen met rechthoekige etiketten: perfect voor elk type fles en pot, en ideaal voor uw zendingen. U kunt kiezen uit meerdere standaardmaten of zelf de afmetingen van het etiket selecteren. Creëer uw eigen gepersonaliseerde etiketten dankzij onze gratis tool: kies uit duizenden bewerkbare modellen en pas ze naar wens aan met de Designer-tool.

Gepersonaliseerde rechthoekige etiketten

Met Pixartprinting is het online afdrukken van jouw gepersonaliseerde rechthoekige etiketten nog nooit zo eenvoudig geweest. We bieden je hoogwaardige zelfklevende etiketten in een vooraf bepaald rechthoekig formaat, verkrijgbaar op verschillende materialen. Geleverd op rollen, zijn ze ideaal om handmatig of automatisch op jouw producten aan te brengen. Gebruik ze om jouw artikelen te verrijken en de aandacht van de klanten in de winkel te trekken!

Je kunt jouw rechthoekige etiketten rechtstreeks vanaf deze pagina kopen, op een eenvoudige en snelle manier. De levering is snel en wordt direct op jouw verkooppunt gegarandeerd.

Koop jouw rechthoekige etiketten online

Jouw nieuwe zelfklevende rechthoekige etiketten zijn slechts een paar klikken verwijderd:

  1. Kies de kenmerken die je wilt personaliseren, zoals de grootte en het soort materiaal van het etiket.
  2. Download het Template en de Instructies die door onze grafische experts op de pagina worden aangeboden. Deze tools zullen je helpen om jouw drukbestand correct in te stellen. Als alternatief kun je Designer, onze gratis online ontwerptool, gebruiken om zelf jouw grafische ontwerp te maken.
  3. Ga verder met de bestelling en upload het drukbestand om de aankoop te voltooien.

Zelfklevende rechthoekige etiketten: wat kosten ze?

De prijs van jouw nieuwe rechthoekige etiketten is gemakkelijk te raadplegen via de offerte op deze pagina, tijdens het personalisatieproces. Geef het aantal etiketten en de gewenste leverdatum aan. Ontdek het nu!

Rechthoekige etiketten of in andere formaten

Naast de veelzijdige rechthoekige etiketten, stelt Pixartprinting je in staat om jouw gepersonaliseerde etiketten in verschillende formaten te maken: Vierkante etiketten, Ovale etiketten, of Uitgesneden etiketten. Bovendien heb je de mogelijkheid om te kiezen uit verschillende beschikbare materialen. Ontdek alle opties!