Bureaukalenders

Dagen, weken en maanden altijd binnen handbereik. Met onze bureaukalenders kunt u uw tijd indelen en uw bureau netjes houden. Deel ze uit aan uw medewerkers op kantoor of schenk ze aan klanten in uw winkel of op beurzen.

  • 5 formaten
  • 4 modellen

Ontdek hoe u dit materiaal op de juiste manier weggooit - Ontdek

Bureaukalender drukken: handig kantooraccessoire en slim promotiemiddel

Op elke werkplek zijn ze wel te vinden: van die handige bureaukalenders. Een bureaukalender met eigen design is een uitstekende manier om uw logo en bedrijf onder de aandacht te brengen.

Met een bureaukalender bent u het hele jaar in beeld bij uw doelgroep. Deel ze uit aan collega’s, relaties en klanten, of gebruik ze als gadget op evenementen en beurzen. Een bureaukalender komt altijd van pas en wordt altijd gewaardeerd. Zet er natuurlijk ook eentje op uw eigen bureau.

Laat uw gepersonaliseerde bureaukalender drukken bij Pixartprinting. Bij ons krijgt u altijd de beste kwaliteit voor een scherpe prijs.

Staande kalender met logo

Staande kalenders met logo drukken doet u bij Pixartprinting. U hebt de keuze uit veel verschillende opties qua formaat en lay-out. Onze staande kalenders zijn gebonden met spiraal om gemakkelijk door te bladeren en voorzien van een kartonnen steun voor extra stevigheid.

Bij Pixartprinting profiteert u altijd van hoge drukkwaliteit, lage prijzen en snelle levering. Maak nu uw persoonlijke staande kalender voor op het bureau!

Bureaukalenders in alle soorten en maten

De bureaukalenders van Pixartprinting zijn verkrijgbaar in 5 formaten:

  • 14,8 x 10,5 cm
  • 21 x 10,5 cm
  • 29,7 x 10,5 cm
  • 21 x 14,8 cm
  • 14,8 x 14,8 cm

De stevige steun is uitgevoerd in 380 gr. karton. De bureaukalender heeft 28 paginazijden (inclusief het omslag) en de kalenderpagina’s zijn gemaakt van een zware kwaliteit 250 gr. papier. Dit papier blijft lang mooi en laat de kleuren van uw design kristalhelder uitkomen. De bureaukalenders zijn gebonden met een zilverkleurige metallic spiraal.

Het mooie is dat u bij Pixartprinting nooit te veel betaalt. Dankzij de grote volumes die we drukken, kunnen we onze producten aanbieden tegen lage prijzen, terwijl u altijd kunt rekenen op de beste kwaliteit.

Bureaukalenders 2024 drukken

Een bureaukalender is meer dan een praktisch bureauaccessoire. Bedrukt met logo en in uw huisstijl is het ook een geweldig promotiemiddel. Een bureaukalender gaat een jaar lang mee en brengt uw bedrijf of merk elke dag onder de aandacht bij uw doelgroep. Daarbij is het een handig hulpmiddel in het dagelijkse werk: ondanks alle beschikbare digitale tools vinden mensen het toch altijd fijn om afspraken en deadlines op papier te kunnen noteren.

Bij Pixartprinting heeft u de keuze uit allerlei formaten en lay-outs. Deze kunt u vervolgens personaliseren met uw logo, ontwerp en merkkleuren: voor een unieke bureaukalender die past bij de look & feel van uw bedrijf. Laat uw creativiteit de vrije loop!

Uw eigen bureaukalender ontwerpen en bestellen is heel eenvoudig bij Pixartprinting. Om het drukbestand goed in te stellen raden we u aan gebruik te maken van het handige template op de productpagina. In dit sjabloon vindt u de instructies van ons grafisch team. Zo zorgen we voor een optimaal resultaat: bureaukalenders van professionele drukkwaliteit.

Wandkalenders, kalenderposters, agenda’s

Naast bureaukalenders, vindt u bij Pixartprinting ook andere kalenders en planners, die u op uiteenlopende manieren kunt laten bedrukken met uw eigen design. Kijk bijvoorbeeld eens bij onze muurkalenders en kalenderposters. Ook onze gepersonaliseerde weekplanners komen overal van pas: noteer al uw taken, afspraken en reserveringen.