Klantenkaarten

Zorg dat klanten blijven terugkomen met onze klantenkaarten, de ideale oplossing om nieuwe aankopen te stimuleren. De klantenkaarten, die personaliseerbaar zijn met je logo, contactgegevens en exclusieve voordelen, zijn altijd binnen handbereik en versterken de vertrouwensrelatie met je merk. Mooi voordeel voor je klanten, strategische waarde voor jou!

Laat je Klantenkaart drukken door Pixartprinting

Klantenkaarten: een krachtig instrument voor klantenbinding

De Klantenkaart is een krachtig instrument om klanten te binden voor bedrijven in alle sectoren. Deze kaarten, zoals bijvoorbeeld spaarkaarten, bieden exclusieve voordelen en beloningen voor klanten die ervoor kiezen om terug te komen en herhaaldelijk aankopen te doen bij een bepaald merk.

De effectiviteit van Klantenkaarten is breed erkend in de marketingwereld als een middel om de verkoop te verhogen en vertrouwensrelaties met klanten op te bouwen.

Hoe maak je een Klantenkaart

Het maken van een effectieve Klantenkaart is een proces dat aandacht voor detail vereist en een diepgaand begrip van de behoeften van klanten. Wat zijn dus de stappen?

 • Om te beginnen is het belangrijk om de doelen van het loyaliteitsprogramma te definiëren en de voordelen en beloningen te identificeren die aan klanten zullen worden aangeboden.
 • Vervolgens moet het ontwerp en de vormgeving van de Klantenkaart worden ontworpen, inclusief aantrekkelijke visuele elementen en het bedrijfslogo om merkherkenning te garanderen.
 • Ten slotte, de druk: je hoeft alleen maar in een paar klikken de gewenste kenmerken, hoeveelheid en leveringsdatum te selecteren. De rest is aan ons! We zullen het in hoge definitie drukken, tegen een echt voordelige prijs.

Soorten Klantenkaarten

Er bestaan verschillende soorten Klantenkaarten, elk ontworpen om te voldoen aan de specifieke behoeften van bedrijven en hun klanten. Onder de meest voorkomende bevinden zich:

 • Spaarkaarten, die klanten belonen met punten die bij elke aankoop worden verzameld en kunnen worden ingewisseld voor kortingen, geschenken of beloningen zodra een bepaald aantal punten is bereikt.
 • Niveaukaarten, die voordelen bieden die toenemen naargelang het uitgavenniveau van de klant. Meestal bieden hogere niveaus genereuzere beloningen of exclusieve voordelen, waardoor klanten worden aangemoedigd meer uit te geven om het volgende niveau te bereiken.
 • Stempel- of zegelkaarten, die werken op basis van een systeem waarbij de klant voor elke aankoop of gebruikte dienst een stempel of zegel ontvangt. Na het verzamelen van een bepaald aantal stempels of zegels kan de klant deze inwisselen voor een beloning.
 • Exclusieve lidmaatschapskaarten, oftewel Klantenkaarten die vaak worden gebruikt om exclusieve voordelen te bieden, zoals vroege toegang tot verkopen of speciale evenementen.
 • Affiliatiekaarten voor groepen of gemeenschappen, die voordelen en kortingen bieden aan leden van een bepaalde groep, gemeenschap of vereniging.

Welke Klantenkaart kiezen? Dat hangt af van de specifieke doelen van het bedrijf (verhoging van de aankoopfrequentie, klantenbinding, etc.) en de doelgroep.

Personaliseer en druk je Klantenkaarten met slechts een paar klikken!

Middels de productconfiguratie kun je je eigen Klantenkaarten creëren met de eigenschappen die je wenst. We bieden verschillende personalisatieopties:

 1. Formaat: standaard rechthoekig 8,5 x 5,5 cm,
 2. Oriëntatie: Horizontaal of Verticaal.
 3. Materiaal: Klassiek mat gecoat papier of klassiek glanzend gecoat papier.
 4. Gewicht: 350 gr of 300 gr.
 5. Drukopties: Verschillende voor- en achterkant, Dezelfde voor- en achterkant, Alleen voorkant.

Zodra je de configuratieopties hebt geselecteerd die je prefereert, kun je de hoeveelheid en de leveringsdatum kiezen die het beste bij je passen. Onthoud dat het altijd voordelig is om vooraf bij Pixartprinting te bestellen! Zo heb je toegang tot lagere prijzen.

Om een resultaat van het hoogste niveau te bereiken, raden we aan de handige template van de productpagina te downloaden. Hierin vind je alle instructies voor een correcte bestandsconfiguratie van je ontwerp. Zo ben je verzekerd van Klantenkaarten die volledig aan je verwachtingen voldoen.

Magnetische Klantenkaarten

Een andere nuttige oplossing is het creëren van een magnetische Klantenkaart, die alle noodzakelijke informatie kan bevatten en in een zak of portemonnee past.

Druk je spaarkaart of Klantenkaart op een PVC-kaart met een magneetstrip, die vervolgens met de juiste lezer kan worden gescand!

Andere sleutelhulpmiddelen voor je marketingdoelstellingen

Pixartprinting is de leider in online drukwerk. We brengen je ideeën tot leven met inkt, op elk type medium. We drukken niet alleen Klantenkaarten, papieren of elektronische, maar ook producten in klein formaat en groot formaat. Op onze website vind je alles wat je nodig hebt om promotie- en communicatie-elementen te creëren en te drukken die gericht zijn op het opbouwen van een vertrouwensband met je klanten.