In vorm gesneden stickers

Met in vorm gesneden stickers onderscheiden uw verpakkingen zich. Deze personaliseerbare stickers zijn perfect voor het verzegelen van potten en andere verpakkingen en hechten zich uitstekend aan elk oppervlak. Creëer uw sticker in de vorm en de afmetingen die u wilt en geef uw producten een exclusief tintje.

Aangepaste Stickers

Als je iets unieks wilt voor jou en je producten, dan heb je met Pixartprinting de mogelijkheid om aangepaste stickers te maken. Dit zijn uitgesneden stickers, volledig aanpasbaar en perfect afgestemd op jouw behoeften. Wij bieden jou een hoogwaardige online afdrukservice met een breed scala aan materialen en unieke afwerkingen. Dit alles met slechts een paar eenvoudige klikken!

Hoe Aangepaste Stickers te Maken

Je nieuwe aangepaste stickers bestellen via deze pagina is eenvoudig en snel:

  1. Kies de aanpassingsopties die je verkiest, zoals het formaat, het materiaal en de afwerking.
  2. Download de sjabloon en instructies die onze grafische experts op de pagina hebben verstrekt. Ze zullen je begeleiden bij het correct instellen van jouw afdrukbestand. Als je geen kant-en-klaar bestand hebt, kun je Designer gebruiken, onze gratis online editor, om jouw nieuwe ontwerp te maken.
  3. Verzend je bestelling en upload het afdrukbestand om de aankoop te voltooien.

Aangepaste Stickers en Standaardformaten

Naast de aangepaste stickers, vind je in onze uitgebreide online catalogus veel andere formaten van stickers: ronde stickers, vierkante stickers, ovale stickers... Je kunt kiezen voor een aangepast formaat of een standaardformaat voor het afdrukken van jouw nieuwe stickers. Ontdek ze allemaal!