Voedselbakjes

Voedselbakje bedrukt met offset-vierkleurendruk met voedselveilige inkt. Op vier punten gelijmd en geschikt voor directe montage. Gemaakt van bekleed Delipac©-karton, dat bijzonder olie- en vetbestendig is, recyclebaar, composteerbaar en biologisch afbreekbaar.

Meteen klaar voor gebruik

Heeft u een betrouwbare verpakking nodig die makkelijk in gebruik is, dan zijn deze voedselbakjes perfect voor u. U kunt ze eenvoudig in elkaar zetten en direct gebruiken. Bestel de doosjes die het meest geschikt zijn voor uw bedrijf en kies uit 12 formaten: bepaal de afmetingen van de bodem (minimum 100 mm, maximum 300 mm) en de diepte (minimum 100 mm, maximum 250 mm), en u heeft direct de bakjes die bij perfect bij u passen.

Het beste materiaal voor uw etenswaren

Dankzij het Delipac-karton kunt u met een gerust hart voedsel in de bakjes doen, want de verpakkingen zijn geschikt voor direct contact met voedsel. Het materiaal is olie- en vetbestendig en kan zowel in de magnetron als in de vriezer worden geplaatst, zonder risico voor de etenswaren. Ook is het eenvoudig afbreekbaar.

Gebruikstoepassingen

De voedselbakjes zijn de perfecte takeawayverpakkingen voor uw bedrijf: u kunt doosjes maken met uw logo en zo uw merknaam promoten. Ze zijn ideaal voor de presentatie van uw producten op beurzen en tijdens evenementen: zowel voor het tonen van uw artikelen, als voor het uitdelen aan klanten.

Met welke producten kunnen de voedselbakjes gecombineerd worden?

Voor alle andere aspecten van de horeca kunt u naar de betreffende categorie op onze website gaan. Wilt u andere voedselbakjes ontdekken, bekijk dan onze voedselverpakkingen.