Kunstboek

De catalogus van een tentoonstelling of een monografie over een belangrijke schilder, beeldhouwer of architect vereist een stijlvolle en duurzame publicatie. Een gelijmd gebonden uitgave is de ideale oplossing: je kunt kiezen uit een harde of zachte omslag en vele papiersoorten, en daarnaast is een gepersonaliseerd formaat ook mogelijk. Vergeet niet dat je met de veredeling van bepaalde details of soft-touch laminering de omslag van je kunstboek nog mooier kunt maken.

  • Al vanaf één exemplaar

Aangepaste druk van kunstboeken

Heeft u een kunstboek geproduceerd en wilt u het afdrukken? Beheert u een tentoonstelling of museum en heeft u kunstcatalogi nodig om af te drukken? Dit is snel en eenvoudig online te doen met Pixartprinting. Met slechts een paar klikken kunt u aangepaste boeken maken die ideaal zijn om het verhaal van uw favoriete kunstwerken te vertellen. Selecteer uw voorkeursopties voor personalisatie, plaats uw bestelling en upload uw PDF-bestand om uw aankoop te voltooien! Uw nieuwe aangepaste kunstboeken worden direct op uw kantoor afgeleverd.

Hoe drukt u een kunstboek online af

U kunt uw nieuwe kunstboeken op deze pagina afdrukken met slechts een paar klikken. Let op, onze afdruksystemen verwerken PDF-bestanden op schaal 1:1.

  1. Download de Instructies en het Sjabloon van deze pagina, omdat ze u helpen om uw afdrukbestand correct in te stellen.
  2. Selecteer uw voorkeursopties voor personalisatie, zoals het formaat, de oriëntatie, het papiertype en eventuele laminering.
  3. Dien uw bestelling in en upload uw PDF-bestand om uw aankoop te voltooien.

Hoeveel kost het om een kunstboek af te drukken?

Nadat u de personalisatie-opties op deze pagina heeft geselecteerd, ziet u een prijsraster voor uw kunstboeken. U kunt zelfs slechts één exemplaar bestellen. Onthoud dat het bij Pixartprinting altijd loont om vroeg te bestellen om te profiteren van lagere prijzen. Bekijk onze aanbiedingen!