Plexiglas

Plexiglas is een onbreekbaar materiaal dat vanwege zijn extreme sterkte en lichtheid vaak wordt gebruikt als alternatief voor glas. Kies tussen transparant en opaal: beide zijn geschikt voor het bedrukken van displays en informatiepanelen voor winkels of expositieruimtes. Dankzij de transparantie en bijzondere lichtverspreiding is Plexiglas het ideale materiaal voor onconventionele en opvallende installaties.

  • 2 verschillende diktes
  • Vierkant of op vorm gesneden
  • Lak verkrijgbaar
  • Vanaf 14 x 14 cm

Ontdek hoe u dit materiaal op de juiste manier weggooit - Ontdek

Plexiglas bedrukken: voor projecten met een sterke visuele impact

Plexiglas is een geweldig materiaal om te bedrukken. Kleuren komen op plexiglas zeer helder over en afbeeldingen krijgen een indrukwekkend diepte-effect. Qua eigenschappen lijkt het op glas, met het verschil dat plexiglas goedkoop, onbreekbaar en licht in gewicht is.

Plexiglas bedrukken is daardoor een praktische oplossing voor allerlei toepassingen, zowel binnen als buiten. Het wordt veel gebruikt voor informatieve, promotionele of decoratieve panelen in de retail en de horeca, maar ook op beurzen en in showrooms. Ook voor gevelreclame is plexiglas een interessante optie.

Dankzij zijn transparantie en de bijzondere manier waarop het licht wordt verspreid, is plexiglas het ideale materiaal voor originele projecten met een sterke visuele impact, of deze nu groot of klein zijn.

Waar kan ik bedrukt plexiglas voor gebruiken?

Plexiglas wordt ook wel acrylaat of acrylglas genoemd. Bedrukt plexiglas leent zich voor talloze doeleinden, voor binnen en buiten. Dankzij hun uitstekende weersbestendigheid zijn panelen van plexiglas geschikt voor allerlei buitentoepassingen, bijvoorbeeld voor gevelborden van winkels. Bedrukte plexiglaspanelen blijven buiten tot drie jaar lang mooi. Binnen kan bedrukt plexiglas worden gebruikt voor de aankleding van muren, bijvoorbeeld in winkels of kantoren.

Informatieborden van plexiglas

Een van de populairste toepassingen van bedrukt plexiglas is voor bewegwijzering en informatieborden. In openbare ruimtes is het vaak nodig om bezoekers de weg te wijzen naar bijvoorbeeld de uitgang of de wc. Met panelen van plexiglas kunt u dit op een minimalistische en moderne manier doen.

Foto’s op acrylglas drukken

Op acrylglas kunt u ook foto’s laten drukken. Een budgetvriendelijke en originele manier om uw winkel of horecagelegenheid aan te kleden. Met enkele grote plexiglas schilderijen geeft u direct een totaal ander effect aan een witte muur. Bij Pixartprinting kunt u ook panelen van acrylglas in grote formaten laten bedrukken, met een maximum van 140 x 140 cm. Ideaal om snel en eenvoudig de inrichting van uw verkooppunt naar een hoger niveau te tillen.

Plexiglas bedrukken met logo

Superstevig maar toch licht en makkelijk te vervoeren en te verplaatsen. Plexiglas bedrukken is niet voor niets een belangrijk alternatief voor drukken op glas. Om uw afdruk op transparant of mat plexiglas te personaliseren heeft u de keuze uit verschillende opties.

  • Materiaal: kies uit twee verschillende diktes.
  • Formaat: kies uit 12 verschillende standaardformaten, of kies een aangepast formaat.
  • Dekkend of selectief wit: bij dekkend wit wort over het hele drukoppervlak dekkend wit aangebracht. Bij selectief wit wordt alleen op specifieke delen wit aangebracht.
  • Snede: rechthoekig of in vorm gesneden.

Plexiglas laten bedrukken is heel eenvoudig bij Pixartprinting. Kies de opties van uw voorkeur en bereken direct de prijs. Het handige template op de productpagina helpt u met het correct instellen van het drukbestand. Hulp nodig met het drukbestand, het ontwerp of bij uw bestelling? Geen probleem, onze klantenservice staat altijd voor u klaar.

Plexiglas bedrukken en andere harde materialen

Plexiglas bedrukken is een van de specialismen van Pixartprinting. Onze geavanceerde printtechnologie zorgt ervoor dat de unieke mogelijkheden van dit materiaal volledig tot hun recht komen.

Behalve plexiglas, vindt u in ons assortiment ook andere harde materialen, zoals forex (pvc) en aluminium. Elk materiaal heeft zijn eigen kenmerken. Pixartprinting heeft voor elk project het juiste materiaal, voor zowel binnen als buiten.