Mesh Banners

De mesh banners zijn gemaakt van een materiaal met kleine gaatjes die lucht doorlaten. Daarom zijn ze bijzonder goed bestand tegen windstoten en moeilijke weersomstandigheden. Ze zijn dan ook de ideale oplossing voor gebruik op steigers of gevels van gebouwen.

  • Personaliseerbaar met oogjes en doekspanner
  • Optionele verstevigde rand
  • Ook met spleetopening

Meshbedrukking: mesh banners voor binnen en buiten

Mesh, of netstof, is heel geschikt als materiaal voor banners voor buiten. Meshbedrukking is ideaal voor informatieborden, winkelpromotie en om reclame te maken voor evenementen. Omdat het materiaal open geweven is en lucht doorlaat, zijn meshbanners bestand tegen moeilijke weersomstandigheden, zoals windstoten. Daarom zijn ze perfect voor gebruik op steigers en op gevels van gebouwen.

Aangezien mesh lichter is dan klassiek pvc, is meshdoek een praktische keuze voor afdrukken in groot formaat. Meshdoeken worden daarom ook vaak ingezet voor snelwegreclame.

Hoewel mesh bij uitstek geschikt is voor buitenreclame, kan het veelzijdige materiaal ook binnen worden gebruikt. Het is licht en makkelijk te hanteren en heeft een bijzonder "doorkijk"-effect. Mesh wordt dan ook vaak toegepast in interieurs van winkels, kantoren en studio’s, bijvoorbeeld om schermen en afscheidingen te creëren.

Meshbedrukking: mesh doeken met eigen ontwerp

Meshbedrukking is een geweldige manier om uw boodschap op een grootse manier uit te dragen. Dankzij onze jarenlange ervaring en gebruik van de modernste technologie kunt u bij Pixartprinting altijd rekenen op een haarscherpe bedrukking met heldere kleuren en details.

Om uw meshdoeken te personaliseren heeft u verschillende opties:

  • Materiaal: de meshdoeken worden gemaakt van 260 grams bedrukbare netstof van pvc. De maximale afmetingen voor uw afbeelding per banner zijn 314 cm. Is uw afbeelding groter, dan wordt deze verspreid over twee doeken met een overlapping van 2 cm.
  • Afdrukstand: horizontaal of verticaal.
  • Afmetingen: stel uw afmetingen in voor de breedte en de hoogte. Het minimum voor het bedrukbare oppervlak is 20x20cm.
  • Snede: rechthoekig of in vorm gesneden. Bij In vorm gesneden volgt het doek de snijlijn van uw ontwerp.
  • Accessoires en versteviging: handige accessoires die van pas komen bij de installatie van uw nieuwe meshbanners, bijvoorbeeld oogjes en doekspanners. Ter versteviging van het gebied rond de oogjes is het raadzaam om te kiezen voor perimetrische versterking.

Meshbedrukking bij Pixartprinting: bestel uw meshbanners nu

Download de instructies van Pixartprinting voor het correct instellen van het drukbestand. Zo is een optimaal resultaat gegarandeerd. Heeft u nog geen ontwerp? Ontwerp uw meshbanner dan snel en eenvoudig op onze site met de handige online editor Designer.

Bestel uw nieuwe meshbanners in een paar klikken. Kies de gewenste opties, het aantal exemplaren en de gewenste leverdatum. Heeft u de meshdoeken niet direct nodig? U kunt extra besparen door voor een latere leverdatum te kiezen! Bereken eenvoudig de prijs voor uw bestelling op de site.

Meshbanners en andere soorten reclamebanners

Bij Pixartprinting hebben we een ruim aanbod aan reclamebanners in verschillende materialen. Zo vindt u altijd de oplossing die het beste past bij uw boodschap, campagne of evenement. Of u nu op zoek bent naar pvc-banners, drankhekbanners, of non-woven banners, wij hebben het voor u. En met onze brede waaier van kleuren en ontwerpen is het eenvoudig om een in het oog springende campagne te creëren.

Tip: bestel het Monsterpakket Reclamebanners om de verschillende materialen te bekijken en aan te raken. De Kleurengids Spandoeken en Mesh helpt u bij het kiezen van de juiste kleuren.