Posters

Voor afmetingen variërend van 44x64 tot 120x176 cm bieden we afdrukken op Magistra Deluxe Blueback 120 grams weerbestendig papier voor affiches die binnen en buiten gebruikt kunnen worden.

Print je buitenposters bij Pixartprinting

Pixartprinting maakt gebruik van de nieuwste technologieën om een uitstekende drukkwaliteit te garanderen voor je buitenposters.

Buitenposters: elegante buitenreclame

Buitenposters zijn ideaal om je onderneming of evenement buiten te promoten: hang ze op in drukke straten of stadscentra. De afmetingen van de waterbestendige posters zullen ervoor zorgen dat ze niet onopgemerkt blijven en dat iedereen zal weten dat je nieuwe restaurant wordt geopend of je concert op die plek en tijd plaatsvindt. Dankzij de vele formaten kun je kiezen welke grootte het best bij de beschikbare ruimte past en een prachtige ad-hocetalage creëren.

Bij Pixartprinting ben je verzekerd van een goede prijs-kwaliteitverhouding. Wij zijn toonaangevend op het gebied van online printdiensten en streven voortdurend naar innovatie met geavanceerde druktechnieken en duurzame materialen. Wij garanderen snelle levertijden en de bezorging is altijd gratis!

Personaliseer je buitenposters

De buitenposters van Pixartprinting zijn verkrijgbaar in maar liefst twaalf formaten, variërend van 44x64 cm tot 120x160 cm. Ze worden afgedrukt op Magistra Deluxe Blue Back 120 g, een vochtbestendig papier, waardoor ze ook in de regen mooi blijven.

Dit materiaal garandeert een uitstekende weerbestendigheid; de waterbestendige posters kunnen buiten op elk soort oppervlak worden bevestigd en gaan ongeveer twee tot drie maanden mee.

Je buitenposters maken is bij ons heel makkelijk: kies het gewenste formaat, het aantal exemplaren, en maak je eigen ontwerp met de template of gebruik onze ontwerptool Designer. Kies ten slotte de leverdatum en leun achterover: Pixartprinting zorgt voor de rest!

Gerelateerde producten

Bekijk ook eens onze fotoposters. Deze zijn net zo interessant, eveneens personaliseerbaar en zoals altijd heel voordelig!

Voor de reclame voor je activiteiten of evenementen heeft Pixartprinting een uitgebreid aanbod producten die perfect zijn om je boodschap over te brengen. Combineer je buitenposters bijvoorbeeld met reclamebanners, bannerdisplays of paalbanieren, om maximale zichtbaarheid te garanderen.