Stickers

Stickers zijn het ideale communicatiemiddel voor uw ideeën: ze zijn veelzijdig en effectief voor allerlei soorten projecten. We hebben die-cut en kiss-cut contourstickers, stickers op vel, en u kunt ze verfraaien met lamineringen en speciale afwerkingen (goud, zilver en spotlak).

Ontwerp gepersonaliseerde stickers en print ze online

Wilt u een collectie stickers maken om uw ruimtes te decoreren of een persoonlijk tintje aan uw producten toe te voegen? Met Pixartprinting kunt u eenvoudig en snel gepersonaliseerde stickers ontwerpen en printen online. We stellen een handige gratis online editor tot uw beschikking waarmee u uw sticker kunt ontwerpen zonder dat u professionele grafische programma's nodig heeft. U hebt echter ook de mogelijkheid om uw gepersonaliseerde stickers te printen op basis van uw eigen grafische bestand.

We bieden professionele printdiensten met een breed scala aan materialen, formaten en speciale afwerkingen. Met slechts een paar klikken kunt u uw stickers online ontwerpen!

Hoe maak je gepersonaliseerde stickers

U kunt uw nieuwe gepersonaliseerde stickers maken via deze pagina:

  1. Selecteer de configuratieopties die u verkiest voor het afdrukken van uw stickers, zoals materiaal, formaat en speciale afwerkingen.
  2. Open de Designer - onze gratis online editor - en maak de grafische elementen voor uw stickers vanaf nul of gebruik een van onze sjablonen. We hebben er veel voor elke stijl en gelegenheid.
  3. Als u al een kant-en-klaar grafisch bestand heeft, kunt u het sjabloon en de instructies van de pagina downloaden om het correct in te stellen.
  4. Dien uw bestelling in en laad het printbestand om de aankoop af te ronden.

Wat kost het om stickers te ontwerpen en te printen?

U kunt de prijs van uw nieuwe gepersonaliseerde stickers berekenen met behulp van de handige automatische offerte-tool. Dit wordt in realtime berekend op deze pagina tijdens het aanpassen van het product. Kies de hoeveelheid en de leverdatum die u verkiest. U kunt uw nieuwe stickers ook in kleine hoeveelheden bestellen.

Ontwerp stickers, labels en vele andere producten

In onze uitgebreide catalogus vindt u een ruim aanbod aan gepersonaliseerde stickers: gestanste stickers, halfgesneden stickers en stickers op vel. We raden u ook aan om een kijkje te nemen bij onze unieke holografische stickers voor een opvallend glanseffect.