Ongebonden vellen

Kies voor projecten op maat voor onze ongebonden vellen: print afzonderlijke pagina's die niet aan elkaar gelijmd of genaaid zijn. Met deze optie heeft u grote vrijheid bij het creëren van uw uitgaven. U kunt uit talloze formaten en papiersoorten kiezen. Deze manier van printen is ideaal voor gepersonaliseerde projecten zoals albums of kookboeken.

  • Laminering mogelijk
  • Voor- en achterkant bedrukt
  • Ook gesorteerd op volgorde
fsc icon
Dit product is FSC -gecertificeerd
De FSC -certificering garandeert dat deze producten worden gedrukt op materiaal uit bossen waar strikte sociale, economische en milieunormen in acht worden genomen.

Ontdek hoe u dit materiaal op de juiste manier weggooit - Ontdek

Ongebonden vellen

Losse vellen voor alle mogelijke toepassingen

Productsheets, gebruiksinformatie, programma’s of posters: ongebonden, eenzijdig bedrukte vellen zijn een onpretentieus maar veelzijdig stukje drukwerk. Naast een onberispelijke drukkwaliteit, zijn vooral levertijd en prijs de zaken die bepalen waar u ze laat drukken. Bij Pixartprinting bestelt u uw ongebonden drukwerk eenvoudig online en uw bestelling wordt binnen 3 werkdagen geleverd voor een zeer concurrerende prijs. Vraag een offerte aan en vergelijkt u zelf.

Op maat naar uw wensen

Het gebruik van losse vellen loopt uiteen van simpele informatie-sheets in massaproductie, tot communicatiemiddelen met een premium uitstraling. Bij Pixartprinting kunt u kiezen uit 7 verschillende papiersoorten, van mat of zijdeglans standaardpapier tot luxueuze linnenpersing. De beschikbare formaten zijn A3 en A4.

Gebonden drukwerk

In categorie Klein drukwerk vindt u informatie over het drukken van ondermeer flyers, folders en kantoorartikelen.

Ontdek de nieuwe antibacteriële laminering

Het bestuderen van materialen en het zoeken naar de beste technologieën vormen de basis van ons dagelijks werk. In deze bijzonder precaire periode besteden we allemaal meer aandacht aan kleine dagelijkse gebaren voor onze eigen veiligheid en die van de mensen om ons heen. Om uw reclamematerialen veiliger te maken, hebben we een nieuw type laminering geïntroduceerd: de antibacteriële laminering. Dit is een matte laminering op basis van zilverionen die binnen 24 uur 99% van de bacteriën op het productoppervlak kunnen doden.