XXL Posters

Ideaal voor grote affiches, gedrukt op waterbestendig en weerbestendig papier. HP Latex afdrukkwaliteit.

Billboards

Billboards, onmisbaar in de communicatiemix

Billboards en groot formaat posters brengen uw merk of bedrijf onder de aandacht op een manier waar niemand onderuit kan. Dit spectaculaire reclamemedium stelt zijn specifieke eisen, aan concept zowel als uitvoering. Een opvallende afbeelding, een korte, scherpe tekst, in sprekende kleuren gedrukt op papier dat mooi en stevig blijft in weer en wind.

Billboards drukken is specialistenwerk

Groot formaat drukwerk is een specialisme van Pixartprinting. We beschikken over de meest geavanceerde printapparatuur voor het drukken van XL posters voor binnen en buiten en multi-paneel billboard posters. Speciale inkten en het gebruik van anti-pulp weerbestendig papier garanderen dat de posters onder alle weersomstandigheden 2 tot 3 maanden mooi blijven en hun briljante kleuren behouden.

Billboards en posters op maat

U kunt uw buitenposters bestellen in 4 afmetingen, die op verschillende manieren te combineren zijn tot elk billboard formaat. Ook de bedrukking is vanzelfsprekend maatwerk. Met behulp van een eenvoudige template kunt u uw drukbestand uploaden en uw buitenposters worden exact volgens uw specificaties gedrukt.

Snelle levering, concurrerende prijs

Dankzij onze specialisatie in groot formaat drukwerk, kunnen wij uw billboard posters in elke oplage voordelig en razendsnel drukken. Als het haast heeft zelfs binnen 48 uur.

Andere producten

Bij Pixartprinting kunt u al uw groot drukwerk mooi en voordelig laten drukken. Van spandoeken en mesh tot plexiglas, aluminium en PVC wanddecoratie.