Roll-Up Classic

De veelzijdige Roll-Up Classic ondersteunt uw boodschap en is het klassieke communicatiemiddel voor elke gelegenheid. De rolbanner is ideaal voor het promoten van uw product op beurzen, tijdelijke evenementen of in winkels tijdens acties of uitverkoop.

  • 4 verschillende materialen
  • Met draagtas
  • 4 formaten
  • Montage-instructies

Bestel je roll-up banners online bij Pixartprinting

Kwaliteit en voordeel: print roll-up banners voor een ongekende prijs

Kies voor Pixartprinting als je je roll-up banners voor de beste prijs wilt bestellen. Wij bieden de meest betrouwbare en stijlvolle rolbanners met een scherpe en hoogwaardige afdruk die indruk maakt.

Maak je roll-up banners gewoon online! Op onze website kun je heel makkelijk zelf je ontwerp uploaden of het afdrukbestand met onze ontwerptool Designer maken. Kies met een paar klikken de opties die je wilt en profiteer van een snelle en stipte levering.

Kies voor een roll-up banner voor je reclame

De roll-up banner display Classic is een doeltreffend en veelzijdig reclamemiddel, ideaal om je merk of product te promoten op beurzen en andere evenementen. Hij is voorzien van een innovatief mechanisme waarmee je het doek makkelijk uit kunt rollen en vast kunt zetten. Ook kun je de banner snel en eenvoudig vervangen dankzij het kliksysteem. Bovendien wordt hij geleverd met een draagtas, zodat je hem moeiteloos overal mee naartoe kunt nemen.

Een roll-up banner op maat

Je kunt kiezen uit twee productconfiguraties:

  • Afdruk en frame: je ontvangt zowel de banner als het frame (reeds gemonteerd, indien gewenst).
  • Alleen afdruk: je ontvangt alleen de gepersonaliseerde banner. Perfect voor als je al een frame hebt.

Voor het materiaal van de banner waarop je je ontwerp drukt, kun je kiezen uit de volgende opties:

  • Extreme Classic: voordelig vinyl dat bijzonder geschikt is voor buitengebruik.
  • EcoFlat: duurzaam materiaal dat een hoge drukkwaliteit en stevigheid garandeert.
  • Doek met opake achterkant: dicht geweven materiaal dat geen licht doorlaat, waardoor de afdruk perfect wordt weergegeven.

Andere producten voor je reclame van Pixartprinting

Op onze website kun je talloze producten vinden die ideaal zijn voor je reclame. Je kunt ze personaliseren en zo afstemmen op je eigen huisstijl. We beschikken onder meer over een uitgebreid aanbod displays, van kartonnen POS-displays tot banner displays in elke grootte. Ontdek de talloze mogelijkheden waarmee je op originele en verrassende wijze reclame kunt maken voor je producten en diensten.

Bekijk ook eens onze mooie shopping bags, waarin je je producten kunt meegeven aan klanten of geïnteresseerden op beurzen en evenementen. Bedruk ze met je logo, zodat je onderneming overal wordt gezien.