Cadeauverpakkingen

We hebben een doos voor elk type cadeau: kies uit de vele modellen en ontdek het perfecte formaat voor u. Gondeldoosjes, cadeauzakjes en ovale verpakkingen, ideaal voor sieraden, bonbons en snoepjes, relatiegeschenken en accessoires.

GRATIS VERZENDING
Kies zelf wat je
het liefste wilt
tot -70%
*disclaimer
*De aanbieding geldt van 27/11 00:00 tot 28/11 23:59 voor op het hele assortiment met variërende kortingen tot 70%, met selectie van de langste levertermijn. Maximaal 3 opdrachten per klant voor elke categorie met korting. Het maximale toegestane bedrag per opdracht is € 500,00. De categorieën met korting komen niet noodzakelijkerwijs overeen met de productcategorieën op de website.
Probeer gratis onze verpakkingen
Wij geven u direct een waardebon
Geldig voor 1 exemplaar
*disclaimer
*ALGEMENE VOORWAARDEN VAN DE ACTIE “Probeer gratis onze verpakkingen” Bij aankoop van een exemplaar van: verzenddozen of Kartonnen verpakkingen, ontvang je een waardebon ter waarde van de aangeschafte verpakking exclusief btw en verzendkosten. De aanbieding geldt niet voor de producten: voedselverpakkingen, ovale doosjes,hulsdoosjes,verstevigde verpakkingen,driehoekige doosjes,veelhoekige doosjes,doosjes met venster,dozen met magneetsluiting .De waardebon is 30 dagen vanaf de afgiftedatum geldig en kan alleen gebruikt worden voor een opdracht met een minimale waarde van € 150 van een verpakking van hetzelfde type. Je ontvangt de kortingscode per e-mail een dag nadat de verpakking is verzonden. De aanbieding kan niet gecombineerd worden met andere kortingscodes of lopende aanbiedingen op de website en geldt voor maximaal drie verpakkingen van hetzelfde type, aangeschaft in het afgelopen jaar. Pixartprinting behoudt zich het recht voor om de actie te allen tijde op te schorten.
zoom icon
Een cadeau voor elke gelegenheid
Verjaardagen, bedrijfsfeesten, jubilea of evenementen: wat de gelegenheid ook is, bescherm en presenteer uw cadeau met de perfecte verpakking.
Al vanaf één exemplaar!
Twijfelt u welk model u moet kiezen? U kunt onze verpakkingen al vanaf één exemplaar bestellen. Zo voorkomt u onnodige kosten en verspilling. Bovendien zijn onze verpakkingen snel en makkelijk te monteren en is er geen lijm nodig.
Maak een unieke verpakking
Om uw dozen te decoreren of de inhoud te tonen, bieden we u de mogelijkheid om kleine openingen of vensters te creëren in elke gewenste vorm. Bovendien kunt u bepaalde details verfraaien met de goud- en zilverkleurige veredelingen of 3D-lak en ook het oppervlak aan de binnenkant personaliseren voor een onvergetelijke uitpakervaring. En vergeet niet dat u uit drie verschillende soorten karton kunt kiezen, allemaal FSC-gecertificeerd!