Doorschrijfblokken

Vul allerlei soorten administratieve documenten in, zoals offertes, bestellingen, facturen en nog veel meer, dankzij onze doorschrijfblokken met uitscheurbare vellen van 75 g/m². Personaliseer ze met uw merklogo, kies blokken met twee of drie vellen en maak uw werk nog professioneler en betrouwbaarder.

  • Pagina's met of zonder nummering
  • Vellen in verschillende kleuren

Print doorschrijfblokken

Onze doorschrijfblokken zijn gemaakt van vellen zelfkopiërend papier. Ze worden vaak gebruikt voor het maken van bonnetjes, bestelbonnen en andere belangrijke documenten waarvan elke betrokken partij een exemplaar wil. U kunt een gepersonaliseerd doorschrijfblok gebruiken om meer exemplaren van een document te maken, zonder dat u alles handmatig hoeft te kopiëren. De tekst die op het eerste vel geschreven wordt, komt ook op de onderliggende vellen, dankzij de bijzondere eigenschappen van het papier.

Bij Pixartprinting kunt u gepersonaliseerde schrijfblokken printen die helemaal passen in de huisstijl van uw bedrijf. Dat kan op deze pagina, door de opties te selecteren die u wenst.

Gepersonaliseerde doorschrijfblokken voor uw werk

Waarom doorsnee zelfkopiërend papier gebruiken als u gepersonaliseerde doorschrijfblokken met uw eigen design kunt gebruiken? Op de vellen zelfkopiërend papier kunt u uw logo, uw gegevens en andere informatie printen die nuttig is voor uw klanten of collega's. Zo worden uw documenten weer net wat professioneler.

De doorschrijfblokken kunnen op kantoren worden gebruikt om facturen en bestelbonnen in te vullen, of in de horeca om de bestelling op te nemen. Ze zijn voor talloze doeleinden geschikt en besparen veel tijd die u anders kwijt was geweest aan het handmatig kopiëren van de informatie.

Doorschrijfblokken en andere producten voor uw bedrijf

Op onze website kunt u talloze personaliseerbare producten voor uw werk vinden. Naast de doorschrijfblokken kunt u eens kijken naar de vellen zelfkopiërend papier en de gepersonaliseerde schriften. Ons briefpapier is zeer handig voor het schrijven van offertes en recepten en met de gepersonaliseerde mappen kunt u belangrijke documenten bij elkaar houden. Ontdek ons ruime assortiment, het is altijd up-to-date!