Catalogi

We bieden u een brede selectie catalogi die aan alle wensen kan voldoen: geniet gebonden, gelijmd of genaaid gebonden, spiraalgebonden of veredelde uitgaven zijn perfect om uw producten te tonen in een catalogus, voor prijslijsten of gebruiksaanwijzingen. Kies het formaat, de papiersoort en speciale afwerkingen voor een product op maat.

De meeste van onze producten zijn FSC®-gecertificeerd: ontdek ze!
De FSC ™ -certificering garandeert dat deze producten worden gedrukt op materiaal uit bossen waar strikte sociale, economische en milieunormen in acht worden genomen.
Geweldige producten verdienen een geweldige catalogus
Trek de aandacht van al uw klanten en laat uw producten maximaal opvallen met een gepersonaliseerde catalogus. Kies het formaat, de papiersoort en bindwijze en creëer zelf een originele publicatie.
De perfecte prijslijst voor elke onderneming
Bedrijf of particulier, bij ons kunt u snel en gemakkelijk de perfecte prijslijst voor uw onderneming of een catalogus voor elk type collectie samenstellen. Bovendien kunnen we dankzij de kwaliteit van onze materialen en de beste druktechnologieën een hoogwaardig product creëren dat slijtvast en bestendig is.

Print uw catalogi online

Is het tijd om uw nieuwe producten te presenteren? Lanceert u een nieuwe collectie en wilt u uw ideeën met uw klanten delen? Dat kan door een catalogus te laten drukken, een essentieel middel om uw aanbod aan producten en diensten kenbaar te maken. Bij Pixartprinting kunt u nu uw nieuwe catalogi online drukken, snel en eenvoudig. In maar een paar klikken! We bieden u talloze personaliseringsopties en hoge kwaliteit drukdiensten.

Op deze pagina kunt u aangeven welke bindwijze u wilt voor uw nieuwe gepersonaliseerde catalogi:

  • Geniet gebonden catalogi
  • Genaaid of gelijmd gebonden catalogi
  • Spiraalgebonden catalogi

Als u het model heeft gekozen dat het best bij u past, kunt u de beste opties selecteren om uw nieuwe catalogus vorm te geven. U ontvangt het product rechtstreeks op uw kantoor met onze snelle en punctuele verzending.

De soorten bindwijze van uw catalogi

De beste soort bindwijze kiezen voor uw nieuwe catalogi is de eerste beslissende stap in het creëren van een product op maat. Met de bindwijze worden niet alleen de bedrukte pagina's gebonden, maar krijgt uw catalogus ook een eigen vorm, waardoor hij duurzaam is en makkelijk te gebruiken door de lezer. Daarom hebben we de meest effectieve bindwijzen geselecteerd voor het drukken van een kwaliteitscatalogus:

  • Geniet gebonden catalogi: dit is de snelste en voordeligste bindwijze. De bedrukte pagina's worden aan het omslag gehecht met eenvoudige metalen nietjes, waardoor de catalogus makkelijk te gebruiken is.
  • Gelijmd gebonden catalogi: deze bindwijze wordt het meest gebruikt bij producten met een groot aantal pagina's. Die worden dan aan het omslag gehecht met speciale lijm, die lang meegaat. In dit geval is het ook mogelijk om een harde kaft te gebruiken, die is dikker en steviger dan een zachte kaft.
  • Genaaid gebonden catalogi: dit is de meest complexe bindwijze van dit rijtje. De pagina's worden in elkaar gestoken en aan elkaar genaaid met een draad, het product gaat lang mee en krijgt een elegante en verfijnde uitstraling. Ook in dit geval is het mogelijk om een harde kaft te gebruiken.
  • Spiraalgebonden catalogi: dit is een van de meest gebruikte bindwijzen, omdat het snel en makkelijk is. De pagina's van de catalogus worden geperforeerd aan de zijkant waarna er een spiraal doorheen gestoken wordt.

Welke bindwijze heeft uw voorkeur? Kies het model catalogus dat bij u past en personaliseer hem in een paar klikken!

Onze oplossingen voor uw publicaties

Op onze website kunt u veel oplossingen vinden voor het drukken van uw projecten. We bieden u veel personaliseerbare producten voor het drukken en binden van catalogi, boeken, brochures, tijdschriften en nog veel meer. Alles wat u nodig heeft binnen klikbereik. Profiteer van onze fantastische aanbiedingen en geef snel en eenvoudig vorm aan uw ideeën!