Vlaggen en synthetische stoffen

Een uitgebreid assortiment van synthetische stoffen die een uitstekende afdrukkwaliteit en glanzende kleuren garanderen. Ideaal voor zowel binnen als buiten.

Voordelig vlaggen bedrukken bij Pixartprinting

Vlaggen: opvallende en effectieve reclame

Hang de vlag uit! Met vlaggen kun je op een makkelijke en effectieve manier reclame maken voor je winkel of bedrijf. Hang er eentje aan de gevel of zet hem bij je beursstand, zo blijf je zeker niet onopgemerkt. Laat je vlaggen bedrukken bij Pixartprinting en wees verzekerd van levendige kleuren en een hoge kwaliteit van zowel het materiaal als de afdruk. Met een opvallend ontwerp trek je ook op grote afstand de aandacht voor je merk of product.

Vlaggen maken: materialen en opties

Personaliseren staat bij ons hoog in het vaandel. Je kunt voor je vlaggen direct op onze website alle gewenste opties kiezen. Download de template en volg de instructies om het afdrukbestand te maken.

Kies uit de vijf beschikbare materialen de optie die het meest geschikt is voor je vlaggen:

  • Stof van 100% polyester: kreuk- en vuurvast, zorgt voor hoge definitie en levendige kleuren.
  • Elastische stof: licht elastisch, kreuk- en vuurvast polyester.
  • Windvaste vlaggenstof: windvast dankzij het open weefsel. Perfect voor buitengebruik, gaat minstens 2 jaar mee.
  • Deluxe vlaggenstof voor binnen: luxe stof, voornamelijk geschikt voor binnengebruik, maar kan ook kort buiten gebruikt worden.
  • TNT light: wegwerpmateriaal met een “nonwoven” effect. Een voordelige optie, ideaal voor eenmalige gelegenheden.

Nadat je de stof hebt gekozen, kijk je welke snede (rechthoekig of niet bijgesneden) en afdrukstand (horizontaal of verticaal) je wilt. Je kunt ook verstevigde naden en spleetopeningen aan laten brengen. Tot slot bieden we nog accessoires, zoals oogjes, koorden en doekspanners, en een verstevigingsstrook.

Vertrouw op Pixartprinting

Vlaggen maken doe je natuurlijk bij Pixartprinting. Vertrouw op onze grondige kennis, jarenlange ervaring en uitstekende service. Als toonaangevend marktleider maken wij gebruik van geavanceerde technologieën en hoogwaardige materialen. Wij garanderen ongeëvenaarde drukkwaliteit, voordelige prijzen en een snelle levering.