Vlaggen en synthetische stoffen

Een uitgebreid assortiment van synthetische stoffen die een uitstekende afdrukkwaliteit en glanzende kleuren garanderen. Ideaal voor zowel binnen als buiten.

Ontdek meer

Vlaggen

Vlaggen van topkwaliteit

Vlaggen zijn geweldige aandachttrekkers en reclamedragers. Maar niets is zo’n triest gezicht als verbleekte en gerafelde lappen stof die doelloos wapperen in de wind. Kies daarom voor een professionele kwaliteit in materiaal en bedrukking.

Vlaggen in verschillende materialen

Pixartprinting biedt u een ruime keus aan vlagmaterialen. Van eenvoudig synthetisch textiel tot bijzonder sterk, weer- en windbestendig materiaal, afgewerkt met dubbele stikranden.

Briljant bedrukte vlaggen

Uw logo of reclameboodschap van verre zichtbaar, in levendige kleuren: dat is de functie van vlaggen. Met de meest geavanceerde printapparatuur en een grote ervaring in drukken op textiel, verzekert Pixartprinting u van de best mogelijke drukkwaliteit.

Eenvoudig bestellen, snel geleverd

Met behulp van een simpele template, kunt u kiezen uit de verschillende afmetingen en materiaaluitvoeringen en precies aangeven hoe uw vlaggen wilt hebben. Druk op de bestelknop en u hebt ze binnen een werkweek in huis.

Andere producten

Pixartprinting heeft een grote ervaring in het bedrukken van alle soorten textiel en andere synthetische materialen. Kijk ook eens naar de concurrerende prijzen voor bijvoorbeeld bedrukte T-shirts, tassen en canvas.