Transparante stickers

Een sticker die niet onopgemerkt blijft! Kies voor stickers met een transparant effect om uw ontwerp op elk soort oppervlak te laten opvallen. Ze zijn gemaakt van transparant polypropyleen en kunnen worden verfraaid met goud- en zilverkleurige veredelingen en spotlak, waardoor ze de ideale gadget voor uw merk worden.

Op Maat Gemaakte Transparante Stickers

Transparante stickers zijn perfect om oppervlakken van glas of andere materialen te decoreren en geven uw grafische ontwerpen een uitstekende zichtbaarheid. Ze worden ook gebruikt om de verpakking van producten te complementeren of om prachtige labels en sluitstickers te maken. Bij Pixartprinting heeft u de mogelijkheid om op maat gemaakte transparante stickers te drukken, in hoge definitie en klaar om te worden aangebracht waar u maar wilt. U kunt kiezen uit talloze configuratieopties, zoals materiaal, formaat, afmetingen, selectieve witte bedrukking en spiegelbedrukking. Ontdek ze allemaal en maak uw transparante stickers met slechts een paar klikken!

Druk uw Transparante Stickers Online

Transparante stickers drukken met Pixartprinting is eenvoudig. U kunt dit doen via deze pagina:

  1. Kies de aanpassingsopties die u verkiest: materiaal, formaat (ook aangepast), afmetingen, spiegelbedrukking, selectieve witte bedrukking en exclusieve afwerkingen.
  2. Download het sjabloon en de instructies van onze ontwerpers vanaf de pagina. Ze zullen u helpen om uw drukbestand correct in te stellen, zodat u een resultaat krijgt dat volledig aan uw verwachtingen voldoet.
  3. Plaats uw bestelling en upload uw drukbestand om de aankoop te voltooien.

U ontvangt uw transparante stickers snel en op tijd bij u thuis, met snelle en punctuele levering.

Op Maat Gemaakte Transparante Stickers in Aangepast Formaat

Voor uw op maat gemaakte transparante stickers kunt u kiezen voor een standaardformaat (rond, vierkant, rechthoekig of ovaal) of een aangepast formaat. U kunt ook de afmetingen aangeven die u verkiest voor uw stickers. In de instructies die u vanaf deze pagina kunt downloaden, vindt u alle aanwijzingen voor het beheren van het aangepaste formaat. We raden u aan om niet te complexe paden te creëren om onnauwkeurige of ongelijkmatige sneden te voorkomen.

Transparante Stickers met Spiegelbedrukking

Spiegelbedrukking is ideaal voor transparante stickers die bedoeld zijn voor glazen oppervlakken zoals etalages of autoruiten. Het zorgt voor een omkering van het beeld, zodat het correct wordt weergegeven vanaf de buitenkant zodra de sticker op het oppervlak is aangebracht. Zoals aangegeven in de instructies, volstaat het om het bestand in de normale leesrichting te verzenden als u de optie "spiegelbedrukking" heeft gekozen. Wij zullen zorgen voor het spiegelen van de bedrukking.

Transparante Stickers en "Witte Bedrukking"

Bij transparante stickers van transparant materiaal zijn de bedrukte kleuren niet dekkend. Zoals vermeld in de instructies, raden we aan de optie "witte bedrukking" te gebruiken om een ondoorzichtige witte achtergrond te creëren die uw grafische ontwerp accentueert. Met de optie "volledig wit" wordt over het gehele oppervlak van de sticker een ondoorzichtige witte basis aangebracht die het volledige grafische ontwerp accentueert. Met de optie "selectieve witte bedrukking" wordt daarentegen alleen het door u aangegeven gebied van uw ontwerp ondoorzichtig bedrukt. Voor selectieve witte bedrukking is een specifieke laag in het drukbestand vereist (raadpleeg de instructies die vanaf deze pagina kunnen worden gedownload voor meer details).

Transparante Stickers met Speciale Afwerkingen

Om uw transparante stickers te verfraaien, kunt u ook een speciale afwerking toevoegen. U heeft de keuze uit:

  • Krasbestendige laklaag: beschermt de sticker tegen krassen en UV-stralen.
  • Matte laminering: transparante beschermfolie met een matte afwerking.
  • Glanslaminering: transparante beschermfolie met een glanzende afwerking.
  • Soft-touch laminering: transparante beschermfolie met een zachte, aangename aanraking.

Voor het toevoegen van de afwerking is een specifieke laag in het drukbestand vereist. Raadpleeg de instructies voor meer details.

Transparante Stickers en Andere Zelfklevende Producten

Naast transparante stickers kunt u in onze uitgebreide catalogus veel andere modellen van op maat gemaakte stickers vinden, op basis van materiaal en formaat: witte stickers, holografische stickers, harsstickers, voorgesneden stickers en stickers op vellen... Vind de oplossing die bij u past en druk uw nieuwe stickers met slechts een paar klikken!