company_profile1 zoom icon
company_profile2 zoom icon
company_profile3 zoom icon
company_profile4 zoom icon
1 - Wie wij zijn

01 chi siamo nl

Het succes van onze klanten is ons hoofddoel en vormt de drijvende kracht achter onze onderneming

Wij zijn gespecialiseerd in online printdiensten op maat: catalogi, tijdschriften, verpakkingen, textiel en nog veel meer. Ons web-to-printbedrijf is het grootste van Italië en toonaangevend op de Europese markt. Wij bieden onze klanten een zeer uitgebreid assortiment met de beste printproducten die snel en eenvoudig besteld kunnen worden.

Pixartprinting is een internetonderneming met een website die voor elk wat wils heeft. Onze online aanwezigheid wordt door 700 mensen mogelijk gemaakt, die zich met passie en talent bij onze vestiging inzetten om 10.000 bestellingen per dag te verwerken.

In de loop der jaren hebben we een goed geoliede machine gecreëerd, waardoor we onze klanten hoge kwaliteit en snelle leveringen kunnen garanderen. Al onze producten kunnen gepersonaliseerd worden, zodat onze klanten grote vrijheid hebben bij het op maat creëren van hun bestellingen.

2 - Waarom voor ons kiezen?

02 perche -sceglierci nl

Wij streven voortdurend naar de beste printproducten en -diensten om onze klanten tevreden te stellen

Vanaf het begin hebben we ons uiterste best gedaan om meer dan alleen eenvoudige printdiensten te leveren. Momenteel bieden we een complete en professionele dienst die erop gericht is de projecten van onze klanten te ondersteunen, op wat voor gebied ze ook werkzaam zijn. Wij geven volledige keuzevrijheid en staan voor de klant klaar in elke fase van de bestelling, mocht er sprake zijn van twijfels of problemen.


KWALITEIT
Wij drukken in full colour (vierkleurendruk) met zeer hoge resolutie en selecteren onze leveranciers zorgvuldig, zodat we u de beste materialen kunnen bieden.

 

VOORDEEL
Waarom zijn onze prijzen zo laag? Wij geloven in vernieuwing en investeren continu in technologie en nieuwe machines: daardoor kunnen we grote volumes drukken en de beste prijzen garanderen.

 

LEVERING BINNEN 24 UUR
Heeft u haast? U kunt de meest geschikte levertijd kiezen, vanaf 24 uur. 

Wij garanderen een eenvoudig aankoopproces waarbij klanten talloze mogelijkheden hebben om de producten naar eigen wens aan te passen. Dankzij een zorgvuldig en gecontroleerd productiebeheer garanderen we bovendien een snelle service en een voordelig kwaliteitsproduct. 

3 - Technische kennis

03 la nostra esperienza nl

Wij blijven vernieuwen

Onze tijd vooruit zijn zit in ons DNA en maakt deel uit van onze geschiedenis. Wij hebben als eerste in Europa online een dienst beschikbaar gemaakt die voorheen alleen in winkels werd aangeboden en we printen al bijna 25 jaar. Vandaag de dag zijn we actief in Italië, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk, Spanje, Portugal, Duitsland, Nederland, België en Zweden.

Onze vestiging beslaat een oppervlakte van 35.000 m2, waar een constante productiestroom een niet-aflatende service aan 900.000 klanten in heel Europa garandeert. In de loop der jaren zijn we gegroeid en in 2014 werden we onderdeel van Cimpress (Nasdaq: CMPR), wereldwijd leider op het gebied van mass customization.

4 - Producten van A tot Z

De kwaliteit van ons werk is ons beste visitekaartje

Ons assortiment biedt voor elk wat wils. Met meer dan 3.000.000 productcombinaties komen we aan alle communicatiewensen tegemoet en anticiperen we op toekomstige behoeften. Dankzij de afdeling Research&Development zijn we voortdurend op zoek naar nieuwe oplossingen waarmee onze klanten de beste wijze kunnen vinden om hun onderneming, in wat voor sector dan ook, te presenteren.

Met elk jaar meer dan 50 nieuwe producten in ons assortiment kunnen we aan alle behoeften tegemoet komen: van klein tot groot formaat, van drukken op papier tot hout, aluminium of pvc, van verpakkingen tot beursstands.

5 - Geavanceerde technologie op maat

Wij geloven dat technologie en mensen samen grote dingen kunnen creëren

Onze productieafdeling beschikt over een geavanceerd machinepark dat voortdurend wordt vernieuwd. Momenteel hebben we meer dan 100 industriële machines en we blijven uitbreiden. Bovendien werken we met een paar grote bedrijven samen om technologieën speciaal voor ons op maat te ontwikkelen.

Pixartprinting beschikt over zowel geavanceerde drukmachines als speciale machines voor een scala aan afwerkingen, van binden tot snijden en van lamineren tot rillen. 

In 2017 hebben we twee belangrijke mijlpalen bereikt. In februari is Catalyst gestart, een innovatieve productielijn voor verpakkingen - ontwikkeld volgens de hoogste standaarden - waarmee kleine oplagen met industriële kwaliteit geprint kunnen worden. Enkele maanden later heeft Pixartprinting HUV-printers van Komori geïnstalleerd, het grootste systeem in Europa. Hiermee wordt de productiecyclus in termen van productiviteit en levertijden verder geoptimaliseerd.