Voedselverpakkingen

Voor uw voedselproducten bieden wij kartonnen verpakkingen, flat bags en Doypacks gemaakt van materialen die geschikt zijn voor contact met voedsel. Daarnaast hebben we een breed scala aan modellen voor verpakte levensmiddelen. En ontdek voor veilige thuisbezorging bij uw klanten onze verzenddozen en e-commercedozen.

De meeste van onze producten zijn FSC®-gecertificeerd: ontdek ze!
De FSC ™ -certificering garandeert dat deze producten worden gedrukt op materiaal uit bossen waar strikte sociale, economische en milieunormen in acht worden genomen.
De perfecte verpakking voor bezorging, takeaway en verpakte etenswaren
Ontdek onze verpakkingen voor uw voorverpakte voedingsproducten, zoals gebaksdoosjes, kartonnen cadeaudoosjes of tray- of displaydozen. Als u een afhaalservice aanbiedt, kunt u niet zonder onze takeawaydoosjes en als u uw producten bij klanten thuis laat bezorgen, ontdek dan ons ruime aanbod aan verzenddozen, postdozen en e-commercedozen.
Voor elk wat wils
Om aan al uw wensen te voldoen, bieden wij een ruim assortiment aan hoogwaardige producten om uw merk te presenteren, zoals doosjes met klepsluiting, geschenkdoosjes en friet- en popcorndoosjes, evenals een ruime keuze aan flat bags en doypacks voor koffie, kruiden en voedingsmiddelen. Daarnaast heeft u een ruime keuze aan specifieke verpakkingen voor bezorg- en afhaalservice, zoals gebaksdoosjes en takeawaydoosjes.
Maak indruk met een mooie verpakking
Het is algemeen bekend dat als het om eten gaat, het oog ook wat wil. Daarom vormt de verpakking een fundamenteel element om de aandacht te trekken, waarbij ook alle essentiële informatie over de oorsprong, de toeleveringsketen en de voedingswaarden van het product wordt verstrekt. Ontdek onze verpakkingen gemaakt van materialen gecertificeerd voor direct contact met voedsel en kies de meest geschikte voor uw product.
En als kers op de taart...
Ten slotte, als u een extra vleugje klasse en stijl wilt geven aan uw bezorgservice, maak het dan helemaal af met onze papieren tassen gepersonaliseerd met uw merk en logo

Gepersonaliseerde voedselverpakkingen

Etenswaren hebben een beschermende verpakking nodig, die het eten intact houdt en het tegelijkertijd op een elegante en originele wijze presenteert.

Vanaf vandaag kunt u ook thuis over onze gepersonaliseerde voedselverpakkingen beschikken: van bakjes tot verpakkingspapier, een compleet assortiment producten om de versheid van uw eten te behouden, met de afdrukkwaliteit van Pixartprinting.

Met een goede gepersonaliseerde voedselverpakking kunt u uw eten intact houden en beschermen tegen invloeden van buitenaf: beschermen is de belangrijkste functie van de kartonnen voedselverpakkingen van Pixartprinting.

De gepersonaliseerde voedselverpakkingen van Pixartprinting zijn 100% geschikt voor voedsel en conform de huidige regelgeving. Ze zijn gemaakt van een bijzonder materiaal waardoor de verpakking tegelijkertijd milieuvriendelijk en duurzaam is.

Pixartprinting biedt vijf soorten gepersonaliseerde voedselverpakkingen:

 • Om de lekkerste sushi van de stad zo goed mogelijk te etaleren, gebruikt u ons voedselbakje waarin u uw eten perfect kunt presenteren, terwijl het tegelijkertijd beschermd wordt.
 • Het is bestand tegen olie en vet, dus ons doosje van Delipac© is perfect voor gefrituurd eten zoals patat, of voor popcorn tijdens de film.
 • Wat verfijnder is ons sandwichdoosje: in deze gepersonaliseerde ovale doosjes kunt u teer voedsel beschermen en perfect presenteren.
 • Ons voedseldoosje met klepsluiting is de beste keus om uw streetfood in te verpakken en te beschermen tegen invloeden van buitenaf.
 • De perfecte combinatie van voedselveiligheid en reclame is ons takeawaydoosje dat zich onderscheidt als unieke en personaliseerbare voedselverpakking.

Kartonnen voedseldoosjes

Onze gepersonaliseerde voedselverpakkingen worden gemaakt van een bijzonder karton genaamd Delipac©. Dit materiaal heeft een aantal eigenschappen die het uniek maken:

 • Zeer bestand tegen olie en vet dankzij de speciale bekleding op waterbasis.
 • Kan zonder problemen in de vriezer of magnetron worden gezet.
 • Garandeert dat het eten goed warm wordt gehouden.
 • De inkt vlekt niet.

Bovendien is de inkt die onze printers gebruiken om de kartonnen voedselverpakkingen te personaliseren goed bestand tegen vlekken om te voorkomen dat het eten verontreinigd wordt. En we hebben tests uitgevoerd in het laboratorium om de inktcomponenten te testen.

Milieuvriendelijke verpakking

Onze personaliseerbare voedselverpakkingen zijn milieuvriendelijk en hebben de volgende eigenschappen:

 • Biologisch afbreekbaar.
 • Composteerbaar.
 • Recyclebaar.

Streetfoodverpakkingen

Het dagelijks leven wordt steeds hectischer en steeds vaker vallen we terug op afhaaleten, van streetfood tot gerechten van de traiteur.

Onze gepersonaliseerde voedselverpakkingen zijn perfect als takeawaydoosjes, aangezien ze bestand zijn tegen vocht en vetten waardoor u vlekkeloos af kunt halen. Bakjes om uw gerechten op te dienen, doosjes voor uw patat en doosjes met klepsluiting voor uw taarten en koekjes. Laat uw fantasie de vrije loop.

Aanverwante producten

Kijk ook op onze pagina voor de horeca voor nog meer producten voor uw bedrijf.