Witte stickers

Het eenvoudigste materiaal voor elk soort idee. De stickers van wit polypropyleen, bestand tegen weersinvloeden, zijn gemaakt van een dik materiaal dat een perfecte uniformiteit garandeert op het oppervlak waarop ze worden aangebracht. Personaliseer ze met uw unieke stijl door te kiezen uit die-cut gestanst, kiss-cut gestanst of op vel.

Aangepaste Witte Stickers

Witte of transparante stickers? De eerste fundamentele keuze bij het maken van een sticker heeft te maken met het materiaal. Via deze pagina heb je de mogelijkheid om je aangepaste witte stickers online te laten drukken en de configuratieopties te kiezen die je verkiest. We bieden je een breed scala aan ondoorzichtige witte materialen, ideaal om je prachtige afbeeldingen maximaal tot hun recht te laten komen. Ontdek alle aanpassingsopties en kies degene die het beste bij je passen.

Witte Stickers met Jouw Grafische Ontwerpen

Voor het afdrukken van je nieuwe aangepaste witte stickers kun je bestaande afbeeldingen gebruiken, maar je hebt ook de mogelijkheid om nieuwe te maken met onze gratis online editor. Als je al een afdrukbestand hebt, raden we aan de sjabloon en instructies van de pagina te downloaden om het correct in te stellen. De gratis editor is echter gemakkelijk te gebruiken, zelfs als je geen expert bent. Hiermee kun je je ontwerp helemaal opnieuw maken of beginnen met een van onze vooraf gedefinieerde sjablonen.

Hoe Je Jouw Witte Stickers Bestelt

Om je nieuwe aangepaste witte stickers te bestellen, hoef je slechts een paar keer te klikken:

  1. Selecteer de configuratieopties die je verkiest, zoals het materiaal, het formaat en de speciale afwerkingen voor je nieuwe stickers.
  2. Download de sjabloon en instructies van onze pagina om je afdrukbestand correct in te stellen. Als je geen kant-en-klare grafische afbeelding hebt, kun je er een nieuwe maken met onze gratis online editor.
  3. Dien je bestelling in en laad je grafische afbeelding om de aankoop af te ronden.

Aangepaste Witte of Transparante Stickers

Naast witte stickers kun je met Pixartprinting ook prachtige aangepaste transparante stickers laten drukken met jouw grafische ontwerpen. En dat is nog niet alles: je kunt ook je nieuwe stickers kiezen op basis van het formaat. Verken alle producten in onze uitgebreide catalogus en vind degene die het beste bij je behoeften passen!