In vorm gesneden etiketten

In vorm gesneden etiketten zijn een veelzijdige en elegante oplossing voor alle soorten verpakkingen. Ze zijn ideaal als verzegeling van jampotten, sausflessen of honingpotten. Ze passen zich perfect aan gladde oppervlakken aan en garanderen zo een veilige en duurzame hechting. Creëer uw etiket in de vorm en de afmetingen die u wilt en geef een vleugje verfijning en karakter aan uw producten.

Zelfklevende aangepaste etiketten

Als het klassieke niet voor jou en jouw producten is, biedt Pixartprinting je de mogelijkheid om aangepaste zelfklevende etiketten te drukken. Dit zijn gevormde etiketten met een persoonlijk formaat, volledig afgestemd op jouw behoeften. We bieden een hoogwaardige online drukservice, met een breed scala aan materialen en exclusieve afwerkingen. Slechts een paar klikken nodig!

Hoe gevormde etiketten te drukken

Je kunt je nieuwe aangepaste of gevormde etiketten via deze pagina gemakkelijk en snel bestellen:

  1. Selecteer de personalisatie-opties die je verkiest, zoals formaat, materiaal en afwerkingen.
  2. Download van de pagina de template en de instructies van onze grafische ontwerpers. Ze helpen je om je drukbestand correct in te stellen. Als je geen klaar bestand hebt om te drukken, kun je Designer - onze gratis online editor - gebruiken om je nieuwe ontwerp te maken.
  3. Dien je bestelling in en upload het drukbestand om de aankoop te voltooien.

Aangepaste en gepersonaliseerde etiketten

Naast de aangepaste etiketten, vind je in onze uitgebreide online catalogus vele andere modellen van zelfklevende etiketten: Garantiezegels, Etiketten voor bier, Etiketten voor wijnflessen... Ontdek alle formaten en materialen voor het drukken van je nieuwe gevormde etiketten!