Poef van karton

Stevig, vierkant krukje. Perfect om in winkels als tafeltje of als zitje te gebruiken. De poef is eenvoudig te monteren en te tillen en kan het gewicht van meerdere personen dragen.

Praktisch, origineel en duurzaam

Onze poef van karton is perfect voor de stijlvolle inrichting van uw ruimte. Dankzij de bescheiden afmetingen (75x75x46 cm) is hij ook erg comfortabel voor uw klanten, die er rustig op kunnen gaan zitten. Dankzij de stevige structuur kunnen er drie mensen op de poef zitten. Door het lichte materiaal is hij makkelijk te verplaatsen, zodat u hem eenvoudig overal neer kunt zetten.

Gebruikstoepassingen

De poef is bijzonder geschikt voor winkels, uw klanten kunnen hem als zitje gebruiken om bijvoorbeeld schoenen te passen of om te wachten tot er een paskamer vrijkomt. En hij geeft een stijlvol tintje aan uw inrichting, zowel in de winkel als op kantoor.

Andere objecten voor uw inrichting

Wilt u uw ruimtes op originele wijze inrichten, dan kunt u eens kijken bij onze andere artikelen van karton. Onze promotiemeubels zijn licht, duurzaam en geschikt voor elke binnenruimte. Om de wachttijd van uw klanten plezieriger te maken, kunt u hen ook lectuur bieden. Onze MagaZoo tijdschriftenhouder is praktisch en leuk. En als u promotiemateriaal wilt verspreiden, kijk dan eens naar onze beursbalie van karton.