Magneetstickers

De magneetstickers zijn ontworpen voor op auto's en bestelwagens. Ze zijn bestand tegen weersinvloeden, hechten sterk aan het oppervlak zonder de carrosserie te beschadigen en zijn het perfecte product voor tijdelijke decoratie van bedrijfsvoertuigen.

  • Vierkant of in vorm gesneden

Magneetstickers

Magneetstickers maken van auto’s en bestelwagens rijdende reclamedragers. Daarnaast zijn ze voor tal van andere doeleinden te gebruiken. Ze hechten op elk metalen oppervlak en zijn in één tel aan te brengen en te verwijderen. Pixartprinting drukt magneetstickers volledig op maat, zo klein als 10 x 10cm en zo groot als 99 x 300 cm. Binnen deze formaten zijn er geen beperkingen aan afmeting en vorm.

Magneetstickers voor auto’s en bestelwagens

De belangrijkste toepassing van magneetstickers is op auto’s en bestelwagens. Ze zijn het meest flexibele middel om van het wagenpark een effectief reclamemedium te maken. Elke kilometer biedt nieuwe contacten en kansen om je logo en boodschap onder de aandacht te brengen.

Andere toepassingen

Omdat magneetstickers op de meeste metalen oppervlakken hechten, zijn ze ook een goed alternatief voor andere vormen van promotie en signalering. Bijvoorbeeld op de koelkasten in winkels, in restaurants, op beurzen en evenementen. Ze kunnen naar behoefte worden aangebracht en verwijderd zonder beschadigingen. Geen enkel ander zelfklevend materiaal is zo flexibel in het gebruik.

Magneetstickers van topkwaliteit

De magneetstickers van Pixartprinting voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen:

- Hoog magnetisch vermogen: 56 g/cm2

- Extra dik: 900μm

- Bestand tegen weersinvloeden en hoge snelheid voor een lange levensduur

- Briljante drukkwaliteit

Magneetstickers naar eigen ontwerp

Bij Pixartprinting zijn er geen grenzen aan uw creativiteit. Upload uw ontwerp op het bestelformulier en wij drukken de stickers exact volgens uw specificaties.

Binnen de range van 10 x 10 cm tot 99 x 300 cm is elk formaat mogelijk.

Ook voor de vorm hebt u de vrije hand, we snijden uw magneetstickers naar uw ontwerp.

Onze digitale druktechnologie volgt de CMYK kleurenschaal en maakt een exacte weergave mogelijk van een grote range aan kleuren. Deze manier van bedrukken komt het best tot zijn recht op middelgrote en grote formaten. Voor bijvoorbeeld koelkastmagneten voldoen andere technieken beter.

Tips voor het ontwerpen van uw magneetstickers

Ga uit van de kleur van uw auto(‘s) en kies voor kleuren die daar goed bij afsteken.

Hoe minder tekst, hoe beter leesbaar en hoe krachtiger de boodschap.

Laat de contactinformatie (bijvoorbeeld uw website) er visueel uitspringen.

Eenvoudig online bestellen, snelle levering

U kunt uw ontwerp eenvoudig uploaden en met behulp van een handige template beoordelen hoe het in de praktijk tot zijn recht komt. Het drukbestand kan als bijkomende optie door ons worden gecheckt. Vervolgens kunt u op het bestelformulier het productieproces real-time volgen.

Voor magneetstickers hanteren wij standaard een levertijd van zeven werkdagen. Hebt u haast, dan kunt u dit op het bestelformulier vermelden.

Andere mogelijkheden bij Pixartprinting

Met dezelfde nadruk op maatwerk drukken we een groot aantal andere promotionele middelen. Kijk bijvoorbeeld eens naar de vele mogelijkheden van zelfklevend PVC en ons uitgebreide assortiment reclameborden.