Monsterpakket enveloppen

Om de meest geschikte envelop voor uw correspondentie te kiezen, bestelt u het monsterpakket enveloppen: u ontvangt alle verschillende modellen en materialen en kunt de meest geschikte kiezen voor de verzending van belangrijke berichten, verkoopbevorderende acties of kleine items zoals catalogi of foto's.

Ontdek hoe u dit materiaal op de juiste manier weggooit - Ontdek

De juiste envelop voor elke verzending

Als u documenten wilt versturen, maar niet weet welke envelop de juiste is, dan kunt u dankzij ons monsterpakket het product kiezen dat het meest geschikt is voor uw verzending. Het pakket bevat 5 offsetgedrukte producten: elke envelop heeft bijzondere kenmerken, waardoor u uw documenten altijd op adequate wijze kunt versturen. Als u wilt kunt u ook het logo van Pixartprinting op uw monsterpakket laten drukken.

  1. Plein-enveloppen: ideaal voor een kleurrijke communicatie en over het hele oppervlak (23x11 cm) personaliseerbaar. Het materiaal is classic demimatt mat gecoat en de afdruk is in vier kleuren.
  2. Zakelijke enveloppen: ze hebben een ondoorzichtige, bedrukte binnenkant en een plakstrip van extra sterke lijm. U kunt kiezen uit 3 verschillende formaten met of zonder venster, van classic ongecoat papier; de afdruk kan 1, 2 of 4 kleuren bevatten.
  3. Akte-enveloppen: de envelop kan dankzij de plakrand eenvoudig worden geopend en heeft tevens het sluitsysteem Open Plus. Er zijn 4 formaten verkrijgbaar, ze worden gemaakt van classic ongecoat papier en kunnen met 1, 2 of 4 kleuren worden bedrukt.
  4. Automatic enveloppen: ze zijn geschikt voor hoogproductieve couverteermachines. Voor deze artikelen van classic ongecoat papier kunt u kiezen uit 3 verschillende formaten en een afdruk met 1, 2 of 4 kleuren.
  5. Tyvek enveloppen: ze zijn gemaakt van een scheurvast, waterbestendig en antistatisch materiaal, ideaal voor de bescherming en veilige verzending van belangrijke documenten. U heeft de keuze uit 4 formaten en vierkleuren- of zwartwitdruk.

Neem alle twijfels weg

Als u de ideale enveloppen voor uw correspondentie heeft gevonden, kunt u hetzelfde doen voor andere artikelen die nuttig zijn voor uw onderneming. Hierbij kunnen onze monsterpakketten van pas komen, zodat u de perfecte producten kunt vinden en zeker van uw aankopen kunt zijn.