Kaartjes met gepersonaliseerd formaat

Creëer uw gepersonaliseerde stansvorm en print kaartjes op maat voor uw projecten. Kies de papiersoort, het gewicht, de plaats van het gat en bevestig ze aan zakjes, geschenkverpakkingen en voedings- of cosmeticaproducten. Laat uw producten spreken dankzij de uniek gevormde kaartjes.

  • Met of zonder gat
  • Laminering mogelijk

Labels

Labels als reclamemedium

Labels zijn meer dan alleen maar informatiedragers. Ze zijn een stukje huisstijl en merkbeleving op de plaats waar het erop aankomt: ‘the point of sale’. Met een mooi ontwerp, sprekende kleuren en een hoge drukkwaliteit, haalt u het optimale uit dit bescheiden, maar effectieve reclamemedium.

Labels op maat

Bij Pixartprinting heeft u de mogelijkheid uw labels volledig te personaliseren. Op het online bestelformulier kunt u uw selectie maken uit:

    • 7 papiersoorten, glanzend of satijn gecoat
    • 3 gramgewichten, van 250 tot 350 gram
    • Formaten van 1 x 1 cm tot 30 x 42 cm.

Met behulp van een eenvoudige template kunt u snel en simpel uw specificaties invoeren en uw labels worden binnen 48 uur exact volgens uw wensen bezorgd. Desgewenst controleert een van onze grafisch ontwerpers uw drukbestand om zeker te zijn van een perfecte afwerking.

Labels voor een concurrerende prijs

Dankzij onze ‘state of the art’ printapparatuur en hoge doorloopsnelheid, kunnen wij labels drukken voor uiterst voordelige tarieven. Zowel in kleine als zeer grote oplagen. Vraag een offerte aan.

Andere producten

In de categorie klein drukwerk vindt u meer over etiketten, folders, posters, kaarten en andere informatie- en reclamemiddelen.