Karton

Karton is het ideale materiaal voor een licht en 100% ecologisch printproduct. Er zijn zeven soorten materialen met verschillende diktes om aan uw communicatiewensen tegemoet te komen. Karton is het perfecte product voor uw aanwijsborden binnen, winkelinrichting en etalages, alternatieve en gemakkelijk te verplaatsen meubels. Diverse materialen en diktes

  • Standaard of gepersonaliseerd formaat
  • Vierkant of op vorm gesneden
  • Vanaf 10 x 10 cm

Printen op karton: ideaal voor groot drukwerk

Karton is een veelzijdig materiaal dat heel geschikt is voor allerlei soorten drukwerk. Printen op karton is een milieuvriendelijke keuze. Daarbij biedt het materiaal veel voordelen. Het is licht maar tegelijkertijd ook robuust en stevig. Het is daarmee een zeer veelzijdig materiaal dat wordt toegepast in allerlei projecten. Bedrukt karton wordt veel gebruikt voor de aankleding van winkels en etalages, voor beurzen en evenementen en voor aanwijsborden voor binnen. De mogelijkheden zijn eindeloos! Karton bedrukken is een praktische en budgetvriendelijke oplossing voor allerlei projecten.

Karton bedrukken: 7 soorten karton

Karton is een uiterst veelzijdig materiaal. Het is licht en makkelijk te verplaatsen en mee te nemen. Ook is het relatief goedkoop. Karton wordt daarom veel gebruikt als ondergrond voor drukwerk. Er zijn veel verschillende soorten karton en de eigenschappen van het materiaal hangen af van de dikte en de interne structuur.

Bij Pixartprinting gebruiken we maar liefst 7 verschillende soorten karton, elk met specifieke eigenschappen:

  • Honingraatkarton wit 10 mm
  • Dispa® 3.8 mm
  • Karton Teso Fedrigoni 550 gr
  • 1.6 mm dik massief karton
  • Golfkarton E wit 1,4 mm
  • 2 golven E wit 2,3 mm
  • Microtriplo tweelaags golfkarton

Weet u nog niet precies welk materiaal het beste past bij uw project? Bestel dan een monsterpakket Harde materialen om de verschillende materialen zelf te bekijken en te ervaren.

Karton bedrukken: duurzame communicatie

Karton is een duurzaam materiaal en een ideale oplossing voor groot drukwerk, zoals aanwijsborden voor binnenruimtes en de inrichting van winkels en etalages en originele, makkelijk te verplaatsen meubels. Karton bedrukken is 100% milieuvriendelijk, en natuurlijk zorgen wij ervoor dat de afdrukkwaliteit en het eindresultaat aan al uw verwachtingen voldoen.

Nog meer ideeën opdoen voor duurzame communicatie met karton? Kijk eens bij onze visitekaartjes van gerecycled papier en bij de kartonnen verpakkingen.

Printen op karton: makkelijk en snel

Op de website van Pixartprinting kunt u eenvoudig uw panelen van karton personaliseren. Kies het type karton dat het meest geschikt is, kies welke afmetingen uw afdrukmateriaal moet hebben en hoe het uitgesneden moet worden (rechthoekig of figuur).

Download vervolgens het handige template van de productpagina en creëer het drukbestand met uw ontwerp. Uw afbeelding wordt aangepast aan de afmetingen van de ondergrond voor een perfect resultaat.

Karton bedrukken: ruim assortiment bij Pixartprinting

Benieuwd naar andere toepassingen van karton voor retail, beurzen en evenementen? Pixartprinting heeft ook Kartonnen figuren, POS-displays, en Toonbankdisplays.

Pixartprinting is marktleider in Europa op het gebied van online drukken. Dankzij onze moderne technologie en jarenlange ervaring in deze sector kunnen wij zelfs de meest uitdagende drukprojecten tot werkelijkheid brengen. Bij ons kunt u rekenen op de hoogste kwaliteit voor een scherpe prijs.