Klassieke visitekaartjes

Eenvoudig en doeltreffend: de klassieke visitekaartjes verenigen in 3 verschillende formaten hoge drukkwaliteit met een snelle en concurrerende service.

Klassieke visitekaartjes drukken voor een professionele eerste indruk

Klassieke visitekaartjes drukken doet u bij Pixartprinting. Visitekaartjes zijn een onmisbaar instrument om uw contactgegevens te verspreiden en tegelijkertijd de bekendheid van uw merk te vergroten. Laat visitekaartjes drukken met uw eigen tekst, logo of afbeelding. Ontdek alle opties en mogelijkheden om uw visitekaartjes te personaliseren en laat een onvergetelijke indruk achter.

De klassieke gepersonaliseerde visitekaartjes van Pixartprinting zijn eenvoudig maar effectief, en combineren onze hoge afdrukkwaliteit met snelle levering en concurrerende tarieven.

Gepersonaliseerde visitekaartjes drukken

Onze klassieke visitekaartjes bieden verschillende opties voor gepersonaliseerde visitekaartjes die bij uw bedrijf of merk passen. Kies eerst voor een van de drie formaten en bepaal of u horizontale of verticale visitekaartjes wilt. Ook de papiersoort is belangrijk: kiest u voor mat of glans? Qua papiergewicht heeft u de keuze uit 400, 350, 300 en 250 gram. U kunt beide zijden laten bedrukken, of alleen de voorzijde.

Maak voor uw ontwerp gebruik van ons handige template. Hier vindt u nuttige tips voor het correct instellen van uw drukbestand.

Visitekaartjes ontwerpen: waar moet ik op letten?

Pixartprinting biedt talloze mogelijkheden om uw visitekaartjes te personaliseren. Het juiste ontwerp valt op een positieve manier op en stimuleert uw klanten om contact met u op te nemen. Gepersonaliseerde visitekaartjes zijn daarmee een onmisbaar promotiemiddel. Maar hoe maakt u nu een professioneel en effectief visitekaartje? We zetten de belangrijkste tips voor u op een rij.

 • Design. Zorg dat uw visitekaartje eruit springt. Gepersonaliseerde visitekaartjes zijn een prima manier om te laten zien wie u bent. Wees creatief met verschillende vormen, afmetingen en kleuren.
 • Kleuren. Het is belangrijk dat uw visitekaartje aansluit bij de look & feel van uw merk. Gebruik waar mogelijk altijd de lettertypes en kleuren van de huisstijl, voor een consistent design.
 • Lettertype. Maak het uw potentiële klanten makkelijk en zorg dat de tekst op uw visitekaartje goed leesbaar is. Kies een groot lettertype en gebruik niet te veel tekst.
 • Afbeeldingen. Wilt u afbeeldingen toevoegen? Dat kan natuurlijk. Onze tip: kies liever voor simpele, gestileerde afbeeldingen in plaats van voor afbeeldingen met veel kleine details. En kiest u voor een foto? Zorg dan voor een vriendelijke glimlach, en een goede resolutie.
 • Papiersoort. Kies voor een papiersoort die bij uw merk past. Let ook op hoe het papier aanvoelt. Gaat u voor glad en minimalistisch, of misschien voor ruw en stoer?
 • Reliëfeffect. Bedrukte visitekaartjes met logo kunnen worden voorzien van een reliëfeffect. Hiermee geeft u bepaalde details, bijvoorbeeld uw logo, extra cachet.
 • Logo. Op uw gepersonaliseerde visitekaartjes moet altijd het logo van uw bedrijf komen te staan. Zonder logo mist u een belangrijke kans om uw merk extra zichtbaarheid te geven.
 • Achterzijde. Vergeet ook de achterkant van uw bedrukte visitekaartjes niet! Gebruik deze kant bijvoorbeeld voor de contactgegevens, zodat op de voorkant alle ruimte is voor het logo.

Wat zet ik op mijn visitekaartje?

Een visitekaartje heeft maar een klein oppervlak, maar moet toch veel informatie bevatten. Zorg ervoor dat in elk geval de volgende gegevens erop staan:

 • Uw naam en achternaam of de naam van uw bedrijf (of beide).
 • Uw functie
 • Het logo van uw bedrijf
 • Alle contactgegevens die u nodig vindt (telefoonnummer, e-mail, website, social media enz.)
 • Bedrijfsadres
 • Een slogan of korte zin

Ruim assortiment visitekaartjes bij Pixartprinting

Pixartprinting is de perfecte partner voor visitekaartjes drukken. In ons ruime assortiment vindt u altijd het visitekaartje dat bij u past. Hier vindt u alle visitekaartjes handig bij elkaar.

Behalve klassieke visitekaartjes zijn er extra speciale visitekaartjes waarmee u een onvergetelijke indruk achterlaat. Verras klanten en relaties met visitekaartjes van pvc: buigzaam en stevig. Of maak een elegante entree met onze luxe, veredelde visitekaartjes.

Wilt u meer weten over de verschillende modellen visitekaartjes en de verschillende materialen en afwerkingen? Bestel dan het monsterpakket Visitekaartjes om ze op uw gemak van dichtbij te bekijken en te ervaren.