Klassieke visitekaartjes

Eenvoudig en doeltreffend: de klassieke visitekaartjes verenigen in 3 verschillende formaten hoge drukkwaliteit met een snelle en concurrerende service.

  • Dit product is FSC®-gecertificeerd

Gepersonaliseerde visitekaartjes: de beste handdruk

Een stevige handdruk is de beste manier om u voor te stellen. En de tweede stap is een indrukwekkend visitekaartje. Pixartprinting heeft de perfecte oplossing voor al uw wensen: ontdek onze gepersonaliseerde visitekaartjes en vertel op een paar vierkante centimeter uw verhaal.

U heeft de keuze uit verschillende papiersoorten en gewichten en talloze combinaties. Kies uit drie soorten formaten en afdrukstanden en wees altijd verzekerd van een uniek visitekaartje. De gepersonaliseerde visitekaartjes van Pixartprinting zijn eenvoudig en doeltreffend, en combineren onze hoge afdrukkwaliteit met snelle en concurrerende service.

Traditionele maar nooit saaie visitekaartjes

Onze traditionele visitekaartjes bieden verschillende opties en u kunt zelf kiezen welke het best bij uw communicatiewensen en persoonlijkheid passen. U kunt kiezen uit:

  • Gecoat papier van 400 g – 350 g – 300 g – 250 g
  • Vier formaten: 8,5 x 5,5 cm – 8,5 x 5 cm – 9 x 5 cm – 5,5 x 5 cm
  • Afdrukstand: horizontaal/verticaal

U bepaalt de afmetingen, de papiersoort en het gewicht. Personaliseer uw visitekaartje optimaal: u kunt de voor- en achterkant bedrukken en u kunt het gewenste aantal bepalen, van minimaal 50 tot maximaal 150.000 exemplaren.

De personaliseringsopties zijn oneindig, zelfs bij een traditioneel visitekaartje. Laat uw creativiteit de vrije loop, wij zorgen voor de rest.