Ovale stickers

Maak uw gadgets uniek of personaliseer uw pakketten: de mogelijkheden voor ovale stickers zijn eindeloos. Kies het formaat van uw stickers en geef ze wat extra's met speciale afwerkingen (goud, zilver en spotlak) en lamineringen.

Ontdek hoe u dit materiaal op de juiste manier weggooit - Ontdek

Op Maat Gemaakte Ovale Stickers

Met Pixartprinting heb je de mogelijkheid om jouw eigen op maat gemaakte ovale stickers online te creëren. Wij bieden stickers in een voorgedefinieerd ovaal formaat aan, beschikbaar in een brede variëteit aan unieke materialen en afwerkingen. Ze zijn perfect om evenementen te promoten of om de verpakking van jouw producten te verfraaien. Gemaakt in hoge definitie, zullen ze zeker de aandacht trekken van voorbijgangers en jouw klanten.

Het printen van jouw ovale stickers is eenvoudig en snel. Verken alle beschikbare personalisatie-opties!

Print Jouw Ovale Stickers Online

Print jouw nieuwe op maat gemaakte ovale stickers met deze eenvoudige stappen:

  1. Selecteer de configuratie-opties die je verkiest, zoals grootte, materiaal en unieke afwerkingen.
  2. Download de sjabloon en de instructies verstrekt door onze grafische ontwerpers om jouw printbestand correct in te stellen. Je kunt ook onze gratis online editor, Designer, gebruiken om originele graphics te maken.
  3. Rond de bestelling af en upload jouw printbestand om de aankoop te voltooien.

Ovale Stickers en Andere Beschikbare Formaten

In onze uitgebreide online catalogus vind je naast ovale stickers een verscheidenheid aan stickers en zelfklevende etiketten in verschillende formaten: vierkante stickers, ronde stickers, rechthoekige stickers... Als je specifieke eisen hebt, kun je ook een aangepast formaat kiezen om uitgesneden stickers te maken.