Stickers

Het uitgebreide assortiment stickers van Pixartprinting is ideaal voor het personaliseren van producten of het creëren van unieke gadgets om aan klanten te geven op de beurs of in de winkel. Kies uit die-cut, kiss-cut contourstickers, stickers op blad of domingstickers en plak uw projecten waar u maar wilt.

Stickers

Stickers, oogcontact met de klant

Een productsticker is niet alleen informatief. Het is een aandachttrekker in het drukke winkelschap, een sterk visueel signaal, dat als het goed is een onmiddellijke herkenning oproept. Redenen om uw stickers te zien als volwassen communicatiemiddelen en er dezelfde kwaliteitsnormen voor aan te houden als voor uw overige reclame- en huisstijlmateriaal.

Stickers op maat

Pixartprinting drukt uw stickers volledig op maat. Zo klein als 1 x 1 cm en zo groot als 30 x 42 cm. Binnen deze range is elk formaat en elke uitsnede mogelijk. Geavanceerde stickerdruk technologie en een hoge kwaliteit PVC zorgen voor briljant drukwerk en een exacte reproductie van uw huisstijlkleuren.

Stickers met veredelde afdruk: goud, zilver of met 3D-effect

De digitale veredeling is een afdrukmethode waarmee bepaalde details van de afbeelding geaccentueerd kunnen worden, door goud- of zilverkleurige folie aan te brengen, of een laag 3D-lak. De goud- of zilverkleurige veredeling zorgt voor een metallic effect van de details van de afbeelding, terwijl de 3D-lak ze voelbaar en zichtbaar laat opvallen.

U krijgt prachtige en schitterende stickers die u overal kunt opplakken of cadeau kunt doen aan uw klanten en medewerkers.

Eenvoudig bestellen, snel geleverd

Met behulp van een simpele template kunt u eenvoudig uw drukbestand uploaden. Voor de zekerheid kunt u een van onze grafisch ontwerpers een controle laten uitvoeren. En als u haast hebt, leveren wij uw stickers binnen 48 uur. Door de grote aantallen stickers die wij dagelijks drukken, kunnen we zeer concurrerende tarieven hanteren. Vraag een offerte aan en vergelijk de prijs.

Andere producten

In de categorie klein drukwerk vindt u informatie over het drukken van etiketten, labels, kantoorartikelen, folders en andere promotionele materialen.