Veredelde stickers

Om opvallende stickers te creëren die net even anders zijn, kunt u kiezen uit drie verschillende soorten veredeling: goud- en zilverkleurige laminering en 3D-lak. Geef uw stickers een uniek karakter en onderscheid u van anderen op beurzen, evenementen of festivals.

Gepersonaliseerde gelamineerde stickers

Wat verstaat men onder gelamineerde stickers? Het zijn stickers verfraaid met speciale drukafwerkingen die een premium en professionele uitstraling hebben. Bij Pixartprinting heeft u de mogelijkheid om uw gelamineerde stickers eenvoudig en snel online te printen. We bieden verschillende verfraaiingsopties aan om elk detail van de afbeelding te accentueren. U kunt ook het materiaal, het formaat en de afmetingen van uw nieuwe stickers kiezen.

Selecteer de configuratie-opties die u verkiest, download de sjabloon en instructies van de pagina, plaats uw bestelling en upload uw printbestand om de aankoop te voltooien.

Stickers met goud- of zilverlaminaat

De selectieve goud- of zilverlaminaat stelt u in staat om bepaalde details van uw nieuwe gelamineerde stickers te laten schitteren. Het digitale laminatieproces gebeurt door middel van warmtebinding van een folie op geselecteerde gebieden van de grafiek die u hebt geselecteerd. Om uw printbestand correct in te stellen en het gewenste resultaat te bereiken, raden we aan het instructiebestand van deze pagina te downloaden.

Gelamineerde stickers met selectieve lak

De selectieve lak geeft uw gelamineerde stickers een prachtig driedimensionaal effect. Het is een transparante lak met een hoge dikte die digitaal wordt aangebracht op bepaalde gebieden van de door u aangegeven afbeelding. U kunt bijvoorbeeld uw logo of tekst naar voren laten komen vanaf het oppervlak van de sticker, wat resulteert in een aangenaam tastbaar reliëfeffect.

Print Gelamineerde Stickers en Veel Andere Producten

Naast de gelamineerde stickers kunt u in onze uitgebreide catalogus vele andere modellen van gepersonaliseerde stickers vinden, gesorteerd op formaat en materiaal: ronde stickers, vierkante stickers, ovaalvormige stickers, gestanste stickers, transparante stickers... Ontdek ze allemaal!